Favoritele lunii aprilie 2020 lindemona
Produse favorite

Favoritele lunii Aprilie 2020

În lunile Martie și Aprilie am stat acasă, m-am mutat cu tot cu job la biroul de acasă și cam totul s-a învărtit în jurul acestui loc. Astfel că, am ales de data acesta doar produse de îngrijire a tenului, cele pe care le-am folosit cel mai des, aproape zilnic am apelat la ele. Top 5 favoritele lunii aprilie 2020 este format din:

eco beauty oriflame toner spray

Toner EcoBeauty de la Oriflame

O descoperire recentă, am ales acest toner cu pompiță pentru că de cele mai multe omit pasul aplicării tonerului. Mi s-a părut că seamănă cu apele termale, ca mod de aplicare, dar și ca efect. Îmi place senzația de prospețime, având în compoziție mușețel și apă de trandafiri. Este revigorant, calmează pielea, miroase delicat și natural.

Din gama asta am mai avut crema pentru ochi EcoBeauty care a apărut și ea în favorite și mai exact în Top 5 preferatele lunii februarie. Gama EcoBeauty, cum îi spune și denumirea este o gamă de produse fabricate din plante naturale, cultivate pe terenuri ecologice pure.

apa micelara eau thermale avene

Apă micelară Eau Thermale Avene

Produsul acesta e super fain. Curăță bine tenul, îndepărtează machiajul și se descurcă și cu machiajul ochilor la nevoie. Îmi place că e ușor de dozat, vine într-un recipient gigantic și este spornic. Cred că o să intre printre apele micelare preferate. Clar aș recumpăra produsul.

pick n dazzle donkey milk face serum ser ten hidratant lapte magar

Ser pentru ten Donkey Milk de la Cougar

Produsele Cougar se găsesc în cutiile Pick N Dazzle. Acest serum este super ok, deși inițial credeam că o să am probleme cu dozarea, nu a fost așa. Se aplică ușor, exact o picătură în palme și apoi tapotez pe ten. Intră repede în piele, este fin și mătăsos, tenul nu rămâne lipicios. Se absoare repede în piele. Produsele Cougar au ca ingredient principal laptele de măgăriță, un lapte plin de beneficii pentru sănătate și chiar pentru ten. Bogat în vitamina C, A, D, E, acizi grași, CAlciu și Fosfor. Oferă hidratare pielii și ajută la vindecarea pielii, chiar împotriva îmbătrănirii.

eml cosmetica snail gel melc

Snail Gel de la EML Cosmetica

Gel pe bază de extract de melc, forte cunoscut pentru puterea lui de regenerare a pielii și de cicatrizare. Îmbunătățit cu alantoină (reparatoare pentru piele, cicatrizantă), acid glicolic (are rolul de a îndepărta celulele moarte), colagen și elastin (regenerează pielea și oferă elasticitate), este un gel foarte util atunci când doriți să scăpați de cicatrici, semne lăsate de acnee, anti-îmbătrănire sau vergeturi.

Am descoperit acest gel într-un magazin din Germania. Avea un preț super bun și voiam neapărat să îmi iau ceva nou de acolo, așa că l-am ales pe acesta. Îl folosesc seara, preponderent pentru ten, pentru a scăpa de semnele lăsate de acnee și pentru un semn. Areo textură de gel, la început fiind puțin lipicios, dar după ce intră în piele, dispare această semnazie de lipicios. Dimineața tenul arată mai bine, semnele fiind mai puțin vizibile.

favoritele lunii aprilie 2020 lindemona blog beauty produsele preferate optimal booster purificator oriflame

Booster purificator pentru crema de faţă Optimals de la Oriflame

Acest booster se adaugă în cremă pentru a intensifica efectele acesteia. Sunt 3 variante: purificator, iluminator și hidratant. Urmează să fie lansată în Catalogul 8 de la Oriflame o nouă variantă, antioxidant. Mi se par geniale, am toate 3 și aștept să ajungă zilele astea și al patrulea pentru testare. Adaug boosterul în funcție de necesitățile tenului. Când știu că tenul meu este predispus la apariția acneei, aplic booster purificator. Seara îmi place să adaug cel hidratant. Modifică consistența cremei și adaugă beneficii noi, necesare pielii. Poți adăuga acestea în orice cremă, de zi sau de noapte.

Din păcate nu știu cum de alții reușesc să se plictisească în casă pentru că eu nu apuc nici ce îmi propun să fac. Asta s-a întâmplat și cu cititul, nu am reușit să termin nici o carte și nu pot include pe partea asta nimic în favoritele lunii aprilie. M-am axat mai mult pe blog pe partea tehnică, optimizare SEO și diverse îmbunătățiri tehnice. De aceea nu am apucat nici să scriu. Dar acum fiind cât de cât puse la punct, încep să vin și cu articole noi.

Vă las un mix de melodii bachata. Am văzut un clip al Loredanei Manciu și m-a cam virusat cu bachata. Am ascultat aproape în fiecare zi. Îmi oferă o stare de bine și energie. Mă bucur că am redescoperit acest gen de muzică. Iar dacă sunteți adepții melodiilor mai melancolice, trebuie să vă spun și despre muzica Fado. E destul de sentimentală și tristă, dar îmi place super mult. PS: Desfado este preferata mea.

Voi ce ați include la favoritele lunii aprilie? Ce ați citit? Ce ați mai descoperit?

%d blogeri au apreciat: