Favoritele lunii februarie 2019
Produse favorite

Favoritele lunii februarie 2019

Bine v-am regăsit în luna superbă a primăverii, a bunei dispoziții, a florilor, dar mai presus de toate: luna femeii. Asta înseamnă că am trecut cu bine peste luna februarie și a venit momentul să vă spun care au fost top 5 favoritele lunii februarie 2019, produse spre care am întins mâna cel mai des.

1.Paleta Soph X Extra Spice de la Makeup Revolution. Din prima clipă în care am încercat această paletă pot spune că m-am îndrăgostit de ea. În luna februarie cred că am folosit-o cel mai mult. Tocmai am făcut swatch-uri pentru o recenzia a acesteia și am rămas surprinsă cât de frumoase sunt nuanțele pe care până acum nu le-am încercat. Are tot ce ai nevoie atât pentru un machiaj de zi, cât și pentru cel de seară. Este la un preț extrem de bun, iar fardurile sunt de o calitate foarte bună.

2.Regenerist Oil – Din ulei pur de măceșe, produsul acesta m-a cucerit. Mirosul lui nu e tocmai plăcut, însă îmi place să îl aplic seara când simt că tenul meu are nevoie de o doză de hidratare și regenerare. Uleiul de măceșe ajută la diminuarea petelor cauzate de acnee, dar și la diminuarea vergeturilor. Pentru moment am ales să îl folosesc pentur ten, dar cu siguranță am să îl folosesc și pentru corp, în zonele problematice.

3.Spoiled rich eyebrow cream de la Teeez. Eu am ales nuanța Vintage Cacao și mi se potrivește foarte bine. Este o cremă pentru sprâncene foarte bună, se aplică ușor și rezistă toată ziua, intactă. Cu o pensulă subțire, poți desena fir cu fir. În plus, fiind cremoasă, te ajută să îți stilizezi frumos sprâncenele, fără să îți bați capul cu fire rebele. Așa că este 2 în 1: culoare și ceară.

Favoritele lunii februarie 2019

4.Ruj cremos 5-in-1 The ONE Colour Stylist Ultimate de la Oriflame. Am primit rujul în pachetul de lansare, nunața Clover Dream și drept rezultat, la următoarea comandă am mai ales alte 3 nuanțe. Este un ruj cremos, foarte ușor de aplicat și se simte plăcut pe bune. Rezistența nu este punctul lui forte, însă mirosul de ciocoladă caldă te cucerește din prima. Îmi place să îl port zi de zi, când nu am nevoie de un produs care să reziste ore în șir.

5.Apă de toaletă Dare to Shine de la Oriflame. Lansat deodată cu rujurile cremoase, parfumul nu îmi era destinat. A venit în pachetul de lansare, dar de cum am încercat mostra mi-am dat seama că seamănă cu un parfum vechi de la Oriflame, care nu se găsește de câțiva ani. M-a cucerit cu aroma dulce de pere coapte și suculente și vanilie. Acum nu mă pot dezlipi de el.

Cam atât pentru luna februarie. Din păcate nu am reușit să termin de citit cărțile începute, așa că în luna martie revin cu mai multe preferate. Totuși vă las la final o melodie care mă cam obsedează:

Care sunt preferatele lunii februarie pentru tine?

%d blogeri au apreciat: