Favoritele lunii februarie 2020 lindemo blog beauty
Carti,  Makeup,  Par,  Produse favorite,  Ten

Favoritele lunii Februarie 2020

Încheierea unei luni vine la pachet cu un top 5 de produse incluse în favoritele lunii februarie 2020. De data aceasta am ales produse nou intrate în rutina mea zilnică, dar care m-au cucerit de la prima folosire. Hai să vorbim despre fiecare în parte:

Fard de pleoape duo Giordani Gold de la Oriflame – Delicate Pink – Rose Eye

Noile farduri duo din gama Giordani Gold sunt tare frumoase și pigmentate. Am ales nouă culori care sunt mai ușor de folosit într-un machiaj de zi, dar acum mă tentează să încerc și alte nuanțe. În gama aceasta sunt 5 mini paletuțe, având culori tare frumoase. Eu folosesc foarte mult nuanța de roz-piersiciu, arată bine pe pleoape și este ușor să creezi un machiaj simplu și frumos.

Tuş lichid pentru pleoape Giordani Gold de la Oriflame

Inițial mi-am cumpărat nuanța Matte Black, un negru intens și rezistent. Apoi, când a apărut nuanța Shimmering Copper, o nuanță frumoasă de auriu cu particule foarte fine de sclipici, nu am putut să-i rezist. Așadar, acum mă bucur de ambele nuanțe și tare mi-ar plăcea să mai apară și alte culori. Pensula este puțin cam lungă, dar e ușor de folosit. Culoarea este intensă, iar textura tare faină, ușor siliconată. Rezistă bine întreaga zi și se demachiază cam greu.

Mascara cu efect de eyeliner Giordani Gold de la Oriflame

Un rimel foarte interesant și diferit de tot ce am încercat până acum. Asta datorită periei de aplicare care este defapt metalică, fără perii. Am fost curioasă cum poate fi folosit un astfel de aplicator, dar m-a surprins plăcut. Este potrivit pentru cei care nu își doresc volum, ci o definire perfectă, de la baza genelor. Eu o folosesc după de aplic inițial un rimel pentru volum, iar cu acesta amplific efectul și alungesc genele. Ajunge foarte bine în colțurile ochiului, dar și la rădăcina genelor. Se găsește exclusiv online la Oriflame.

Schwarzkopf Gliss Kur Satin Relax Express Regenerating Conditioner Spray

Folosesc spray-urile de la Gliss de ani de zile. Unul dintre preferatele mele a fost cel cu ulei despre care am scris în Review: Oil Nutritive Spray de la Gliss. Acela era mai nutritiv pentru păr. Acest spray am găsit la un magazin, mi s-a părut interesant să încerc ceva nou și l-am ales pe el. Îmi plac pentru că mă ajută să descălcesc părul. Îl lasă foarte fin la atingere, super ușor de pieptănat și îi oferă o strălucire frumoasă și sănătoasă.

Gentle Eye Make-Up Remover de la Apivita

Mi-a dat câteva bătăi de cap până am găsit o metodă de aplicare care să fie cât mai eficientă. Aplic produsul pe o dischetă demachiată, las câteva secunde pe ochi cât să topească machiajul, rimelul și eyeliner-ul, apoi masez ușor cu discheta, până se ia tot machiajul. Este foarte blănd cu zona ochilor și demachiază eficient totul. Un produs fain, care merită încercat.

Luna aceasta am reușit să termin de citit o carte tare amuzantă. Este vorba de a cincea carte din seria Amanții a Corinei Ozon, Drumurile amanților. Mi-a plăcut întreaga serie, foarte amuzantă, o exprimare simplă, situații des întâlnite în viață. Este o experiență tare interesantă să poți urmări viața tumultoasă a oamenilor din perspectiva tuturor personajelor. Îți poți da seama că ceea ce ți se pare ție evident, de celălalt poate fi văzut altfel. Chiar vă recomand seria aceasta să vă mai destindeți și să descoperiți oamenii așa cum sunt ei în viața de zi cu zi. Iar eu de abea aștept să citesc și celelalte cărți ale autoarei.

Cât despre muzică, de data aceasta nu vin cu o singură melodie, ci cu niște remixuri tare faine, le-am ascultat la maxim luna aceasta, deși știu canalul de mult timp. Acum am cam făcut abuz de ele, așa că vă distribui și vouă canalul și vă invit să ascultați mix-urile lui @alexrainbirdMusic

Voi ce includeți luna aceasta în favoritele lunii februarie?

%d blogeri au apreciat: