Favoritele lunii ianuarie 2020 lindemona blog
Produse favorite

Favoritele lunii Ianuarie 2020

Hello! Unul dintre preferatele mele este articolul cu favoritele lunii, așa că astăzi avem primul din seria 2020. Am ales cele mai folosite produse pe parcursul lunii ianuarie, produse folosite aproape zilnic, despre care vreau să îmi împărtășesc părerea și cu voi. Așa că hai să vedem lista:

1.Apă de parfum Paradise by Oriflame

Sunt în frumoasa echipă Oriflame din 2011 și am văzut parfumul Paradise de mii de ori la ofertă, am încercat mostră, am avut clienți la el. Efectiv s-a perindat prin fața mea fără să îi ofer atenție. Asta până acum vreo 2 luni, când am decis să îl încerc și eu. Are o aromă piperată, este un parfum mai greu, dar miroase divin. Așa că îl ultimele 2 luni a predominat în rutina mea de zi de zi. Vara l-aș purta doar seara, dar pe timp de iarnă mă împac foarte bine cu el. Persistă bine pe pielea mea și cred că merită să vă povestesc despre el într-un articol special.

2.Cremă pentru conturul ochilor 5 Action Eye Serum by Apivita

Crema pentru conturul ochilor de la Apivita am primit-o printr-un giveaway organizat de Oana Beauty blogger în colaborare cu cei de la Apivita. Serul vine într-un recipient cu pompiță. Dozarea este puțin cam anevoioasă, deoarece se pompează prea mult produs. Însă crema este foarte faină, are consistență lăptoasă, intră repede în piele dacă este masat, hidratează bine zona și o lasă fină. Machiajul se așează bine peste acest produs.

Vezi și Favoritele lunii iunie 2019

3.Ulei de cocos cald pentru păr Love Nature by Oriflame

Uleiurile acestea le-am descoperit de mult timp, dar în luna ianuarie am folosit cel mai mult. Am lăsat părul să crească lung, așa că simt nevoia de a hidrata foarte bine vârfurile, altfel devin foarte uscate și se rup. Pun acest ulei în apă fierbinte și după ce mă spăl pe cap, aplic uleiul cald pe vârfuri și îl las câteva minute să acționeze. Lasă părul fin și bine hidratat și sunt foarte ușor de folosit și practice. Un tub îmi ajunge cam pe toată lungimea părului, din plin.

4.Cremă nuanțatoare pentru sprâncene Ka-Brow by Benefit

Ador să încerc diverse produse pentru sprâncene. Preferatul meu era kitul pentru sprâncene de la Oriflame, însă am decis să încerc și altceva, să îl pot compara dacă chiar este atât de bun. Așa că în ianuarie am terminat un creion pentru sprâncene de la Cupio care m-a ținut enorm de mult. Și a sosit timpul să aleg unul din faimoasele produse pentru sprâncene de la Benefit.
Crema este super ușor de folosit, nunața aleasă de mine este 3 și consider că am nimerit bine nuanța. Are și o pensulă mică pentru aplicare care este chiar bună, poți aplica ușor și precis cu ea.

5. Creion de buze The Balm Lip Liner by The Balm

Primul produs pe care îl încerc de la The Balm, dar acesta mi-a deschis aperitul pentru produsele lor. Creionul acesta îl folosesc în loc de ruj de foarte multe ori și este superb. Rezistă foarte bine pe buze, chiar dacă mănânc sau beau, culoarea este pigmentată și are textură ușor cremoasă. Un produs tare bun, așa că de abea aștept să descopăr și celelalte produse din portofoliul lor.

Cam acestea au fost cele mai folosite 5 produse incluse în favoritele lunii ianuarie 2020. Din păcate nu am reușit să citesc prea mult, așa că am doar cartea Îmi pare rău, sunt așteptată scrisă de Agnes Martin-Lugand. Mi-a plăcut cartea, este în stilul lui Agnes. Dacă ați citit cărțile ei, știți la ce mă refer. O carte captivantă cu un subiect de actualitate. O carte ușor de citit și o alegere mai relaxantă. Eu zic că merită citite cărțile ei.

Și cum v-am obișnuit, în fiecare lună aleg și o melodie care mi-a umplut zilele și oarecum m-a obsedat. De data aceasta este vorba despre: The Motans – Azi sunt bine indispus!

Care produse sunt pe lista voastră cu favoritele lunii ianuarie?

%d blogeri au apreciat: