Favoritele lunii iunie 2017
Produse favorite

Favoritele lunii iunie 2017

Bună dragilor, ne topim încet-încet și din păcate nu doar noi, ci și zilele de vară. Închei luna precedentă cu un articol despre top 5 produse din favoritele lunii iunie. Așa că astăzi vă arăt cele mai folosite 5 produse cosmetice din luna care tocmai a trecut, deși aș mai avea atâtea despre care să vă povestesc. Luna iunie a fost destul de plină de produse care îmi plac mult și pe care le folosesc cu drag, dar dacă am promis doar 5, atunci acestea sunt:

Favoritele lunii iunie 2017

  1. Exfoliant de corp cu ulei relaxant de lavandă Love Nature de la Oriflame. Acest produs a fost lansat recent de cei de la Oriflame. Pentru că îmi plac exfoliantele lor, am zis să îl încerc. Îl ador. Exfoliază bine, are particule mici și fine, un miros foarte relaxant de lavandă și ce îmi place cel mai mult la acest produs, lasă pielea foarte fină. Pielea se simte puțin ca după aplicarea unui ulei de corp, care intră repede în piele. Îmi place foarte mult. Am să vă povestesc mai multe în curând 😉
  2. Tuș lichid negru 1,7 ml, Melkior. Am descoperit produsele Melkior anul trecut prin mai. Iar de atunci m-au convins că au produse de calitate. Îmi place acest tuș, are un aplicator bun, destul de ușor de folosit, o culoare intensă și durabilă. Îl găsiți pe site-ul celor de la Melkior.
  3. L’ORÉAL Paris Infallible fond de ten de lungă durată. Eu am nuanța 200 Sable Sand, super închisă. Așa că îl amestec cu fondul meu preferat, Everlasting Extreme Foundation Oriflame (am cea mai deschisă nuanță). Dar fondul de ten îmi place, are o acoperire mare, se aplică foarte bine cu un burețel și rezistă pe tot parcursul zilei. Îl găsiți pe Aoro. Și despe el în curând 😉
  4. Bioderma Sensibio demachiant gel. Îmi place mult acest produs. Îndepărtează super bine tot machiajul, oricât de rezistente sunt produsele folosite. Curăță bine tenul, nu îl usucă, din contră, îl hidratează ușor. Îl folosesc zilnic și clar pot spune că este spornic. Îl am din iarnă și încă mă voi bucura de el ceva timp, după cum se vede. Îl găsiți pe Aoro sau BioPortal (acum 31,90 lei!), de unde l-am luat și eu.
  5. Macadamia Oil Extract Exclusive mască de păr hrănitoare pentru toate tipurile de păr. Hidratează foarte bine vârfurile uscate, lasă părul moale, mătăsos, foarte fin la atingere. Părul arată frumos și sănătos după folosire. Iar ce îmi place cel mai mult este că acționează repede, nu trebuie să stau ore în șir cu masca asta. O aplic, fac duș și la sfârșit o pot îndepărta. O găsiți pe Aoro.

În luna iunie am terminat primul volum din Agonie și extaz, de Irvin Stone. Mi-am propus să citesc din când în când cărți din literatura clasică. Deși am plecat cu premisa că nu v-a fi o carte pe placul meu și sigur am să abandonez lectura, am rămas plăcut surprinsă. Este o lectură ușor mai grea, nu treci prin ea ca lebăda pe apă. Dar este un subiect foarte interesant și plăcut povestit.

Dacă nu ați citit cartea, vă spun că este despre viața lui Michelangelo Buonarroti. Îl prezintă pe micul Michelangelo de la vârsta de 13 ani, de când acesta începe să își facă un viitor și să își aleagă meseria potrivită lui. De la acel punct începe povestea și continuă cu toate aventurile lui de-a lungul vieții. Este interesant și pentru că ne prezintă viața în general în acele vremuri, politica instabilă și efectul acesteia în viața oamenilor. Aflăm o mulțime de lucruri despre viața unor oameni importanți din istorie, precum familia Medici, familia Borgia, Savonarola etc. Vă recomand aceste cărți.

La capitolul muzică, iar am reușit să fiu atrasă de câteva melodii noi, din care cel mai mult și mai cu drag ascult Mihail – Who you are (sunt obsedată de melodia asta) și Jo feat. Randi – Mă întreabă inima. Așa că trebuia să le includ în favoritele lunii iunie și vi le las aici:


Luna asta am terminat serialul Reign și îmi pare atât de rău că s-a terminat. Mi-a plăcut extrem de mult și mi-aș fi dorit să continue, mai erau atâtea de spus. Așa că dacă știți seriale interesante de acest gen, vă rog să îmi lăsați sugestiile voastre în secțiunea de comentarii.

Acestea au fost favoritele lunii iunie. Noi ne auzim curând cu review-uri despre aceste produse, pentru că merită mai multă atenție. Până atunci ne auzim în secțiunea de comentarii.

Voi ce produse ați înclude într-un articol cu favoritele lunii iunie? Ați încercat produsele din topul meu din această lună?

%d blogeri au apreciat: