Favoritele lunii martie 2017 lindemona beauty blogc
Produse favorite

Favoritele lunii martie

Am trecut și peste luna martie și însfârșit ne putem bucura de zile lungi, pline de bucurii, soare și vreme frumoasă. Am așteptat cu sufletul la gură primăvara. Iar cum am schimbat luna în calendar, propun să vă povestesc despre top 5 produse din favoritele lunii martie. Am selectat doar 5 produse, deși luna acesta am avut mai multe. Dar hai să vedem exact despre ce este vorba:

  • Ulei de cocos Solaris este un produs foarte bun și cu o mulțime de atribuții. Îl folosesc în locul cremei de noapte, atunci când simt că tenul meu are nevoie de un plus de hidratare, dar mai ales când se apropie perioada dificilă a lunii. Uleiul de cocos are efecte antibacteriene, reduce roșeața și combate acneea. Este cel mai eficient produs pentru acnee dintre toate cele pe care le-am încercat până acum.
  • Balsam cu scorțișoară Tender Care de la Oriflame. Produsul acesta este cunoscut și sub denumirea de „cutiuța cu minuni”. Și nu i se spune așa doar pentru că arată drăguț. Indiferent de aroma pe care o alegeți, balsamul este foarte eficient. Îl folosesc de fiecare dată când am probleme cu herpes pentru că ajută la vindecare. De asemenea, este foarte bun pentru buzele crăpate pe care le însănătoșește imediat, pentru mâinile foarte uscate și crăpate, pentru hidratarea cuticulelor sau orice altă problemă cu pielea uscată. Într-adevăr face minuni.
  • Creion Giordani Gold în nuanța Brown de la Oriflame. Folosesc acest creion de când a apărut la Oriflame, sub această formă. E pigmentat, poate fi folosit pentru sprâncene (apoi estompați foarte bine cu o pensulă), pentru ochi, în locul tușului sau chiar fardului. Are o textură cremoasă și rezistă bine.
  • Ruj lichid Sleek Matte Me Bittersweet. Îmi place foarte mult nuanța acestui ruj, dar și rezistența. Pe buzele mele rezistă 5-8 ore, depinde cât am grijă să nu se șteargă, dar oricum pot mânca și bea liniștită pentru că se estompează foarte puțin.
  • Paletă pentru conturarea feţei The ONE. Nu aș fi crezut că o să apară această paletă printre preferatele mele. Am fost foarte sceptică la început. Însă am ajuns să o folosesc zilnic, mai ales iluminatorul și blush-ul. Bronzer-ul nu îl folosesc foarte des, deși e ok. În schimb îmi place să îl folosesc ca fard 😀

Luna aceasta am reușit să termin de citit Lolita a lui Vladimir Nabokov. O carte cu un subiect destul de controversat și uneori greu de suportat. Mi-a lăsat aceea impresie de like-hate. Adică mi-a plăcut cartea, dar nu pot să nu mă enervez atât pe Humbert (povestitorul), cât și pe Lolita. Lolita, deși este o fetiță, fragedă, uneori îmi dădea impresia că se complăcea în aceea situație. Încă mă gândesc dacă pot spune că mi-a plăcut cartea, per total. Voi ați citit Lolita? Ce părere aveți despre carte?

Vă las și o melodie care luna aceasta m-a cam obsedat, la modul acela că nu exista o zi fără să o ascult.

Ce produse ați include voi în favoritele lunii martie?

%d blogeri au apreciat: