Top 5 produse favoritele lunii martie 2016
Produse favorite

Favoritele lunii martie

Wooohooo,

Încheiem luna martie așa cum se cuvine, cu un TOP 5 favoritele lunii ce tocmai s-a încheiat, câteva bonusuri și întâmpinăm luna aprilie cu mare drag, mai ales că ne-a adus o vreme superbă.

Pentru acest top am ales cele mai folosite produse cosmetice din luna martie, cele la care am recurs aproape zilnic și sunt surprinsă că multe din cele selectate sunt din categoria make-up. Iar lista cu TOP 5 produse, favoritele lunii martie, esteeeee:

apa micelara nivea oriflame perle iluminatoare giordani gold womans collection delicacy cherry blossom ulei pentru par pentru netezire eleo rimel volum blast the one smokey

  • Perle iluminatoare Giordani Gold de la Oriflame. Ideea era să le încerc, dar au o textură atât de delicată, încât simțeam nevoia de fiecare dată să le simt pe piele.
  • Rimel THE ONE Volume Blast Smokey de la Oriflame. Ați văzut zilele trecute că nu m-am abținut să nu vă povestesc despre acest produs. Nu este rimelul meu preferat, dar luna aceasta am optat aproape de fiecare data pentru el. Îmi place că este negru intens și scat de aplicarea tușului. Conturează foarte bine ochii.
  • Apă micelară Nivea. Curând am să vă vorbesc și despre ea. Am folosit-o zilnic, fără să apelez la alt demachiant.
  • Ulei pentru păr cu efect de netezire Eleo de la Oriflame. Luna aceasta părul meu a devenit foarte uscat la vârfuri, așa că acest ulei mi-a fost cel mai bun prieten.
  • Womens Collection Delicate Cherry Blossom EDT de la Oriflame. Cred că se află pe lista asta doar pentru că e sezonul perfect pentru ea. Ador să folosesc parfumurile cu miros de „primăvară”, respectiv flori de cireș, zmeură, pere, ușor citrice. Parfumurile acelea lejere, care te fac să plutești de fericire că în sfârșit a venit primăvara. Așa că era evident că un astfel de parfum v-a fi pe această listă.

Zilnic am pornit calculatorul, iar primul lucru pe care trebuia să îl fac este să ascult melodia lui Matt Simons – Catch & Release. Este WOW, îmi place la nebunie și nu mă pot sătura de ea. Sper să vă placă și vouă.

Am terminat de citit cartea „Memoriile unei gheise” de Arthur Golden. Era pe lista mea de „must read” de ceva timp, am și specificat în leapșa despre cărți, dar acum a sosit timpul să fie devorată. Mă apuc de căutat filmul pentru că mi-a plăcut super mult. Apoi ne vedem cu o recenzie. Voi ați citit deja cartea?

memoriile unei gheise arthur golden

Ok, astea au fost favoritele lunii martie pe care le-am folosit/citit/ascultat.

Care este topul vostru cu favoritele lunii?

Kisses,

signature-lindemona

%d blogeri au apreciat: