Favoritele lunii noiembrie 2018
Beauty,  Corp,  Makeup,  Produse favorite,  Ten

Favoritele lunii noiembrie 2018

Bună dragilor, cu greu am revenit cu topul produselor preferate. Articol greu, cu produse grele ;)) Aici mă refer nu la greutatea lor fizică. Ci la cât de mult îmi plac. Cu greu, am ales top 5 favoritele lunii noiembrie 2018.

Favoritele lunii noiembrie 2018 fond de ten giordani gold oriflame loreal paris paradise ruj lichid

1.Fond de ten Master Creation Foundation SPF 18 de la Oriflame. Acest fond de ten îl folosesc în perioada asta. Îmi place textura lui, rezistă destul de bine (depinde mult de ce folosesc ca bază, din câte am observat). Nu se simte pe ten și e potrivit pentru zi cu zi.

2.Rimel Paradise Extatic de la Loreal. Am fost tare curioasă cum este acest rimel pentru că l-am văzut peste tot în social media. Oferă un volum wow, foarte fain și intens. Îl folosesc mai ales când nu am chef de eyeliner și vreau un accent pe gene. Despre el o să vă povestesc în detaliu, curând.

3.Ruj lichid Giordani Gold Ionic Elixir SPF 15 de la Oriflame. Rujurile astea sunt divine. Am două nuanțe din colecția asta, acesta și unul roz pudrat. Rezistă întreaga zi și nu se simte deloc pe buze. Sper să scoată și alte nuanțe. Chiar recomand să îl încercați!

Tu le-ai încercat? Ce produs de makeup ți-a plăcut luna asta?

Favoritele lunii noiembrie 2018 kueshi gel picioare racoritor crema cicatrici derma e

4. Cool Recovery Gel de la Kueshi. Într-o lună am ales să încerc gelul acesta pentru picioare de la Kueshi, prin PickNDazzle. De atunci îl ador. Nu avea cum să nu apară cel puțin într-un articol de preferate. E un must have în casă. Sigur ai zile când te simți rupt de oboseală. El te repară. Lasă o senzație tare ciudată, de rece, apoi parcă încălzește, iar simți răcoare. Nu știu să explic. Doar îl ador.

5. Crema pentru cicatrici Derma E a fost și ea peste tot prin bloggosferă. Așa am aflat de ea. În urma unul accident am rămas cu cicatrici, așa că am zis să o pun la încercare. A ajuns să fie împărțită în două: pentru ten și pentru cicatrici. Nu știu dacă cremele astea fac miracole, dar ideea e că am reușit că diminuez atât cicatricile, cât și urmele lăsate de acnee. Așa că mie îmi place.

Dacă sunteți interesate de creme pentru tratarea cicatricilor, fac un articol cu ce am încercat eu și ce a funcționat la mine. Spuneți-mi în mesaje 😉

Acestea sunt favoritele lunii noiembrie 2018. Și pentru că obișnuiesc să vă las o melodie care a predominat în playlistul meu în această lună, vă las cu:
PS: Nu e cu dedicație :)) Doar ador cum cântă Irina.

Voi ce ați folosit din lista mea? Care sunt produsele din lista ta de favoritele lunii noiembrie?

%d blogeri au apreciat: