Produse-terminate-6
Produse terminate

Produse terminate #6

Bună dragilor, am terminat o mulțime de produse de când am făcut ultimul articol dedicat acestora; vezi Produse terminate #5. Astfel, m-am gândit să revin cu opt produse terminate în ultimul timp despre care să vă spun puțin părerea mea și experiența pe care am avut-o eu cu ele.

1.Demachiant bifazic The One de la Oriflame.

Este un demachiant bun, curăță bine chiar și produsele rezistente la apă, dar cu siguranță trebuie îndepărtat de pe ten pentru că lasă o peliculă grasă. Este a doua oară când termin o sticluță. Mi se pare că l-am terminat super repede, dar am și apelat la el zilnic, având în vedere că m-am chinuit cu apa micelară de la Elmiplat. Vă recomand să încercați acest produs 😉

2.Apa micelară Skin Moisture de la Elmiplant.

O apă micelară ok, simplă, dar care nu m-a dat pe spate. Am terminat sticla destul de greu pentru că mereu preferam să întind mâna spre altceva. Nu se descurcă cu machiajul ochilor, chiar dacă o las mai mult timp să acționeze. Nu m-a încăntat așa că nu am să o recumpăr.

produse terminate

3.Șampon uscat Batiste.

Folosesc rar șampon uscat pentru că prefer să îmi spăl părul când nu îmi place cum arată, dar totuși am reușit să termin două șampoane de la Batiste. Cel mic este de la Buzzstore, varianta clasică și faină de luat în călătorii, fiind așa mic. Despre el v-am povestit și în Review: Șampon uscat Batiste Original. Celălalt fost o varianră pentru stiling, a fost ok, mi-a plăcut să îl folosesc pentru a oferi puțin volum părului.

produse terminate

4.Mască pentru ten Nature Recipe cu tea tree de la Secret Key.

Este a doua oară când am masca aceasta din cutia Pick N Dazzle. Este super faină, lasă tenul curat, închide porii și revitalizează tenul. Este potrivită pentru tenul mixt și gras.

5.Dischete demachiante maxi de la Today.

Îmi plac super mult aceste dischete, se găsesc la Profi. De când le-am descoperit, prefer să folosesc acestea maxi. Poți curăța mult mai bine tenul cu ele. Sunt fine și nu agresează tenul.

6.Dischete demachiante de la Cien.

Se găsesc la Lidl și sunt tare faine. Sunt dischete fine, nu agresează tenul și au un preț tare bun.

produse terminate

7.Fond de ten Master Creation Giordani Gold.

Un fond de ten bun, se așează bine pe ten, rezistă bine, are SPF și îl găsiți la Oriflame.

8.Apă de parfum VIP Only de la Oriflame.

Un parfum dulce-fructat și miroase tare bine a zmeură, pară, rodie și vanilie. Persistă bine pe pielea mea și l-aș recumpăra cu drag.

Cam aceasta este lista mea de astăzi cu produse terminate, revin cu următoarele curând pentru că am câteva produse care urmează să se termine. Așa că ne recitim cu drag.

Voi ce produse terminate aveți în ultima perioadă? Ce recomandați?

%d blogeri au apreciat: