Noile produse Swedish Spa Oriflame lindemona blog
Beauty,  Corp,  Oriflame,  Review

Noile produse Swedish Spa Oriflame

Bună dragilor, luna trecută au fost lansate noile produse Swedish Spa Oriflame, o colecție nouă de produse menită să aducă un spa suedez super relaxant direct la tine acasă. Deoarece varianta anterioară mi-a plăcut extrem de mult, am decis să încerc întreaga colecție. Începe sezonul rece, ceea ce înseamnă că băile lungi și relaxante o să devină un adevărat răsfăț. Ce conține această nouă colecție? Vă povestesc acum cu lux de amănunte 😉

Ulei de corp Swedish Spa Mirror Ocean

,,Conține o combinație de vitamina E hidratantă, uleiuri de canola și migdale. În plus, este infuzat cu alge Alaria Esculenta, având un efect de îngrijire și revitalizare pentru piele.”

Oriflame

Un ulei foarte fain. Hidratează foarte bine, intră repede în piele şi are un miros frumos, uşor oceanic, sărat. Pielea rămăne catifelată chiar și în următoarele zile, iar parfumul este unul ușor, însă destul de persistent, cel puțin pe pielea mea. Este un produs foarte bun pentru sezonul rece.
Preț: 39,90 lei (preț întreg)
Cantitate: 100 ml

Unt de corp Swedish Spa Whipped Waves

,,Îmbogățit cu ulei din nucă de cocos, unt de shea, uleiuri de canola și migdale. Hrănește și netezește pielea.”

Oriflame

Acesta are textură de unt, însă intră destul de repede în piele, o hidratează, iar mirosul este tare relaxant. Nu lasă senzația de piele grasă, se masează ușor și mirosul persistă pe piele. Produsul acesta cred că o să fie potrivit și în perioada verii, când avem nevoie de creme mai ușor de absorbit și care nu lasă pielea uleioasă.
Preț: 39,90 lei (preț întreg)
Cantitate: 200 ml

Săpun exfoliant Swedish Spa Smooth Rocks

,,Acest săpun masează și stimulează circulația cu o parte, exfoliază și netezește pielea cu cealaltă. Are o aromă relaxantă floral-acvatică.”

Oriflame

Săpunul exfoliază foarte bine pielea, însă mi se pare uşor cam prea puternic. Are mici granule exfoliante, care seamănă perfect cu nisip. Acestea însă sunt cam dure cu pielea şi crează senzaţia de zgăriat. Mirosul este la fel ca şi celelalte, unul oceanic, sărat. Săpunul face spumă şi curăţă bine pielea. 
Eu am o problemă generală cu săpunurile solide: îmi usucă pielea. Când mă spăl cu acest produs simt că are o spumă catifelată, dar după de o îndepărtez, sint o uşoară tendinţă de uscare a pielii. În această privinţă nu cred că reuşeşte să mă convingă să îl recumpăr.
Preț: 14,90 lei (preț întreg)
Cantitate: 100 g

Exfoliant de corp Swedish Spa Salt Crystals

,,Exfoliază delicat cu ajutorul cristalelor de sare și a particulelor din sâmburi de migdale.”

Oriflame

Produsul meu preferat din toată gama Swedish Spa este exfoliantul. L-am îndrăgit enorm şi în varianta precedentă. Şi am să îl îndrăgesc şi mai mult în noua variantă. Exfoliază foarte bine pielea, având particule exfoliante asemănătoare cu zahărul. Îmi place să acestea se dizolvă când le masezi pe piele. Nu simt că îmi agresează pielea, ci faptul că o curăţă în profunzime. Având ulei în compoziţie, pielea rămâne super hidratată, fină, mătăsoasă şi miroase foarte bine.
Faţă de varianta anterioară, unde pielea rămânea minute bune destul de uleioasă, de data aceasta simt că uleiul este mai uşor de absorbit de piele. Asta poate şi pentru că uleiul la atingere se simte mai uşor, lichid, nu atât de gras.
Preț: 49,90 lei (preț întreg)
Cantitate: 200 ml

Relaxant de baie Swedish Spa Tranquil Drops

,,Infuzat cu vitamina E, uleiuri de canola și migdale cu efect hrănitor pentru piele, aromă acvatică relaxantă și ulei esențial de lavandă cu efect de catifelare.”

Oriflame

După o zi obositoare şi stresantă de lucru, o baie relaxantă e cea mai bună alegere. Uleiul relaxant te ajută să scapi de toate problemele zilnice şi să îţi dedici puţin timp de răsfăţ. Deşi uleiul este transparent, cu o tentă uşor gălbuie, în contact cu apa el devine ca laptele. Are un miros frumos, relaxant. În plus, oferă o hidratare excelentă pielii tale.
Preț: 49,90 lei (preț întreg)
Cantitate: 200 ml

Noile produse din gama Swedish Spa Oriflame cu siguranţă mi-au câştigat toată stima. Am să le recumpăr cu mare drag. Preferatele mele sunt exfoliantul şi cele două uleiuri. Merită încercate.
PONT: le puteţi comanda direct de pe site, prin crearea unui cont AICI. Completați formularul, primiți un mail de confirmare și puteți da startul la cumpărături. În plus, la comenzi de peste 70 lei, primiți 23% reducere. 

Ați încercat noile produse Swedish Spa Oriflame? Ce alte produse folositi de la ei?

%d blogeri au apreciat: