apă micelară cleanance eau thermale avene
Review,  Ten

Review: Apă micelară Cleanance Eau Thermale Avene

Din seria apelor micelare, astăzi am decis să punem sub lupă un produs despre care v-am povestit și în Favoritele lunii Aprilie și anume apă micelară Cleanance Eau Thermale Avene. Despre ape micelare am tot vorbit și găsiti diverse review-uri la Apă Micelară.

Despre produs

Curățare-demachiere: îndepărtează delicat impuritățile, inclusiv machiajul, de pe față și ochi fără a fi necesară clătirea. Matifiere: Monolaurina (brevet în așteptare) reglează hiperproducția de sebum. Calmează: Avène Apă termală oferă beneficii calmante și anti-iritante. Lasă pielea curată, luminoasă și împrospătată.

Eau Thermale Avene

Ingrediente

Părerea mea

Ingrediente Produsul nu conține parabeni, sulfați, alcool, silicon, alergeni și este cruelty-free. Are în compoziție parfum, dar este ultimul produs de pe lista de ingrediente, ceea ce după părerea mea este acceptabil, nu mă deranjează. Are foarte puține ingrediente, doar 9. De asemenea, are 3 ingrediente care pot provoca apariția acneei, respectiv Butylene Glycol (bun pentru ten uscat), Glycerin Laurate și PEG-40 Hydrogenated Castor Oil (acesta fiind cel de evitat în produsele cosmetice destinate tenului, fiind produs dintr-un gaz și cunoscut pentru că poate fi comedogenic (poate provoca acnee) și toxic; e al 7 ingredient din 9.

Legat de ingredientele lui, nu știu ce să spun. Nu prea înțeleg de ce 3 din 9 sunt comedogene, fiind destinat tenului problematic. Dar nici nu am avut probleme cu apariția coșurilor de la el. Îl consider în continuare produs bun, dar vă recomand să folosiți metoda doublecleansing și să nu lăsați tenul doar demachiat.

Indicații Producătorul spune că este apă micelară purifiantă, fără clătire, pentru față și ochi, piele grasă, cu tendință acneică, hipoalergenic și non-comedogenic.

Știai toate astea despre apă micelaă Cleanance?

Mod de folosire Apa micelară se aplică pe o dischetă de bumbac și se curăță tenul bine de machiaj. Pentru machiajul ochilor, lăsați întotdeauna discheta câteva secunde pentru a dizolva machiajul, apoi ștergeți cu mișcări lente.

apă micelară cleanance eau thermale avene

Eficienţă Curăță bine machiajul tenului, lăsând pielea curată. Reduce apariția sebumului și este recomandată pentru ten gras, deoarece are tendința de a usca pielea. Am încercat să o folosesc pentru zona ochilor. Demachiază destul de bine, nu mi-a iritat ochii, însă eu vă recomand să folosiți produse speciale pentru zona ochilor.

Majoritatea apelor micelare vin cu precizarea că nu necesită clătire, la fel și aceasta. Apa micelară dacă curăță bine, nu este oblogatoriu să felorim alt produs demachiant. Totuși, eu mereu prefer să aplic tehnica doublecleansing, respectiv să spăl tenul cu un gel de curățare după demachiere.

Poate fi folosită pentru demachierea buzelor, dar de asemenea, recomand să spălați după deoarece rămâne un gust mai rău și nu cred că vă doriți asta.
De asemenea, aspecific că am ten mixt, nu mi-a uscat tenul (dar eu mereu folosesc cremă după) și nu am avut probleme cu acest produs, nu mi-au apărut coșuri.

Miros Apa micelară este destul de parfumată, miroase a curat, marin.

Textură Este o apă micelară, deci are textura apei. La agitarea recipientului, face spumă multă.

Ambalaj Apa micelară este într-un recipient din plastic, transparent. Are un capac care se deschide prin apăsare. Se dozează bine, fără să risipești.

Gamă Produsul face parte din gama Cleanance, gamă destinată persoanelor cu ten gras și cu tendință acneică.

De unde? Produsele Eau Thermale Avene găsiți în multe farmacii și magazine online. Eu am cumpărat-o din farmacie, dar o găsiți și la Notino, Emag, Farmacia Tei.

Cumpără acum acest produs Banner cumpara lindemona blog

Cu cât? 65-80-115 lei. Mare atenție când alegeți de unde cumpărați. V-am lăsat toate expremele de prețuri pe care eu le-am găsit legate de acest produs.

Cantitate 400 ml, super generoasă și spornică.

Valabilitate 6 luni de la deschidere

Produs în Franța

Tip ten Se adresează în special pentru persoanele cu ten mixt sau gras, cu tendințe acneice. Are efect de matifiere și curățare.

apă micelară cleanance eau thermale avene

Părerea altor clienți

Legat de orice produs mereu există păreri diferite, în funcție de preferințele fiecărui client, te tenul și de experiența fiecăruia. Am găsit păreri contrarii ale clienților și vi le las aici. Restul rămâne la lalitudinea voastră.

Cea mai buna! O folosesc constant:) recomand

Camelia – eMag

„Benzoatul de Sodiu nu trebuie în niciun caz sa se găsească în produsele cosmetice, mai mult în cele destinate tenului sensibil și folosirii zilnice. Am primit cadou odată cu produsele Avene, o iritație a tenului de toată frumusețea. Păcat de banii dați. Avene dezamăgește”

Iulia S – eMag

„Un produs foarte bun, mirosul este foarte placut. Curata excelent machiajul, mie imi usuca putin tenul pentru ca il am mixt, dar nu in exces. Chiar daca am ochii sensibili, nu mi-i irita deloc.”

Elena – Notino

„Este un produs bun, curata bine tenul. Avand un ten mixt, mi se pare ca usuca tenul pe zonele mai putin grase.

Cristina – Notino

Review-uri ale bloggerilor nu am găsit. Dacă știți voi, sunt bine venite în secțiunea de comentarii. Poate mai scrie cineva despre apa asta micelară.

Concluzia

Apa micelară Cleanance Eau Thermale Avene chiar mi-a plăcut. Curăță bine tenul, are ingrediente bune. Prețul este mai măricel, deci dacă m-ar reține ceva, cred că asta ar fi. Sunt produse super bune la preț mai avantajos. Însă dacă găsesc la ofertă, e ok. Aș recumpăra acest produs și cred că merită să-l încercați.

Tu ai încercat această apă micelară Cleanance de la Eau Thermale Avene? Ce apă micelară ai recomanda?

%d blogeri au apreciat: