
Review: Apa micelara Garnier Skin Naturals
Bună dragilor, După cum bine știți, îmi place tot ce înseamnă machiaj și produse cosmetice, însă cel mai important pas pentru a păstra tenul frumos și sănătos este curățarea pielii. În ultimul timp cele mai folosite produse sunt apele micelare, produse foarte îndrăgite și utile. Am decis să vă povestesc despre toate apele micelare pe care am să le încerc. Am început cu primele două articole, Review: Apă micelară Ultra Sensitive Balea Med și Review: Apă micelară Nivea 3-în-1, iar astăzi am să vă povestesc despre apa micelara Garnier Skin Naturals pentru ten normal și sensibil.
Despre produs
„Cel mai simplu mod de îndepărtare a machiajului și curățare a tenului. Descoperă Apa Micelară Garnier Skin Naturals: o soluție, o dischetă demachiantă, o singură mișcare. O nouă generație de demachiant inteligent pentru toate tipurile de ten, chiar și pentru cel sensibil.
Testat dermatologic și oftalmologic.4 motive pentru a alege Apa Micelară Garnier Skin Naturals:
Utilizare multiplă: curăță, îndepărtează machiajul,
Calmează orice zonă a feței: ten, ochi, buze.
Delicată: fără parfum, nu necesită clatire.
Format mare: 400ml = 200 utlilizari.” – Garnier
Mod de folosire
Ingrediente

Părerea mea
Ingrediente. Apa micelara Garnier are în compoziție ingrediente foarte bune pentru ten, nu mi-a cauzat iritații, nici acnee. Îmi place că nu conține parfum, parabeni sau alcool.
Mod de folosire. Cum spune și tutorialul de folosire a celor de la Garnier, produsul se aplică pe dischete și se șterge machiajul prin mișcări ușoare, care să nu agreseze pielea. Pentru a demachia mai bine genele sau sprâncenele, vă recomand să folosiți bețișoare (cele cunoscute ca bețișoare pentru urechi), astfel nu agresați pielea sensibilă din jurul ochilor. Puteți folosi produsul atât pentru demachiere, cât și pentru curățarea tenului dimineața sau seara. Nu necesită clătire.
Eficiență. Eu folosesc apa micelara Garnier pentru demachiere și rareori pentru a curăța tenul dimineața. Demachiază bine tenul, însă cu produse rezistente la apă se descurcă puțin mai greu. Nu lasă pielea lipicioasă, astfel că nu trebuie clătit după utilizare. Eu însă prefer ca după demachiere să spăl tenul cu un gel de curățare, mai ales că am un ten problematic. La îndepărtarea rimelului trebuie lăsată discheta pe ochi câteva secunde cât să îl dizolve, apoi ștergeți zona ochilor. Altfel riscați să agresați pielea sensibilă din jurul lor. Poate fi folosită cu încredere în zona ochilor, pentru ten sau buze. Nu irită pielea și nu o usucă. Lasă tenul curat, dar nu am simțit că ar hidrata pielea.
Miros. Produsul nu are în compoziție parfum, astfel că mirosul este foarte delicat și natural, aproape insesizabil.
Ambalaj. Dozarea este eficientă, îți permite să pui exact cât ai nevoie. Ambalajul este cel clasic al apelor micelare de la Garnier, dar destul de practic.
Voi folosiți apa micelara Garnier?
De unde? Îl găsiți în hypermarketuri, dar și în magazinele online, la Aoro cu 21 lei, 1001cosmetice.ro e cu 10 lei (125 ml) sau 19,50 lei (400 ml)
Cât costă? Eu am găsit produsul la reducere la DM și a costat 15 lei, un preț extrem de bun pentru 400 ml. În general îl găsiți la 20-25 lei. Raportul calitate-preț este unul foarte bun, fiind un produs de calitate, care își face bine treaba, iar prețul nu este deloc mare.
Cantitate. Apa micelară vine într-un ambalaj de 400 ml, ceea ce este foarte ok, pentru că se consumă destul de greu și te bucuri de el timp îndelungat. Am văzut pe Emag și 1001cosmetice.ro că au și la 125 ml, eu am găsit doar la 400 ml.
Valabilitate. Vă puteți bucura de produs timp de 6 luni de la deschidere.
Concluzie
Îmi place acest produs, își face foarte bine treaba, are ingrediente bune în compoziție și raportul calitate-preț este unul foarte bun. Având în vedere că multe persoane spun că este mult mai bună față de apa micelară de la Nivea, am fost foarte curioasă să văd de ce. Singurul avantaj pe care îl are apa micelara Garnier este că vine într-un ambalaj de 400 ml și costă aproape cât cea de la Nivea, însă cea de la Nivea este la 200 ml. Ca și eficiență, ambele mi s-au părut la fel de bune. Astfel, Garnier câștigă mica competiție cu 5/5 puncte.
Deja și-a ocupat un loc în sertarul din baie apa micelară de la Gerovital Plant cu ulei din flori de mac și își așteaptă rândul apa micelară Bioderma Sensibio H2O, de care sunt extrem de curioasă. Am să vă povestesc și despre ele 😉
Care este apa micelară preferată a voastră și de ce?