Review apă micelară loreal paris
Beauty,  Makeup,  Review,  Ten

Review: Apă micelară Loreal Paris

Pe blog puteți găsi deja o întreagă colecție de articole despre apa micelară de la diverse firme. Astăzi adaug la colecție ultima încercată și terminată pe deplin. De data asta punem sub lupă apă micelară Loreal Paris, varianta albastră pentru tenul normal și mixt.

Despre produs

„ Apa micelară L’Oréal Paris Micellar Water asigură o curățare temeinică, în câteva minute. În același timp, înlătură din piele impuritățile și celulele epiteliale moarte.

Caracteristici:

se poate folosi la demachierea feței, a ochilor și a buzelor

răcorește și calmează

tratează și regenerează ”

Notino

Ingrediente

Părerea mea

Ingrediente Din acest punct de vedere, cred că produsul poate fi încadrat cu brio în categoria celor mai sigure produse pentru ten. Apa micelară Loreal Paris are în compoziție 6 ingrediente, toate prietenoase cu tenul nostru. Nu conține parfum, parabeni, sulfați, siliconi, alcool. Ce îți poți dori mai mult?

Mod de folosire Apa micelară se aplică pe o dischetă demachiantă, iar cu mișcări lente se îndepărtează machiajul și impuritățile. Atenție când aplicați pe ochi, deoarece demachiază mai greu. Lăsați discheta puțin pe ochi, ca să topească rimelul și fardurile pentru a nu irita zona ochilor.

Review apă micelară loreal paris

Eficienţă Apa micelară Loreal este foarte bună pentru curățarea tenului, însă cu machiajul ochilor nu prea se descurcă. Eu preferam să folosesc alt produs pentru a nu irita zona. Este un produs puțin mai light, însă ideal pentru persoanele care preferă machiaj simplu sau deloc. Curăță bine impuritățile și lasă tenul curat, fără a fi necesară clitirea.

Miros Are un miros foarte subtil și plăcut, probabil de la ingredientele folosite, deoarece nu are parfum în compoziție.

Ten Apa micelară este potrivită pentru ten sensibil, normal, mixt sau gras. Așadar, ne putem bucura de ea cu toții.

Ambalaj Vine într-un recipient din plastic super generos de 400 ml cu capac care permite dozarea potrivită.

Review apă micelară loreal paris

De unde? Eu am cumpărat din Carrefour, dar sigur găsiți produsul peste tot. De exemplu, au la Notino, Y, Z și N.

Cu cât? 33 lei

Cantitate 400 ml

Valabilitate 6 luni de la deschidere.

Citește și: Review: Apa micelară Garnier Skin Naturals

Concluzia

Apa micelară Loreal este un produs ok, își face bine treaba, însă se descurcă mai greu atunci când ai un makeup mai rezistent. Per total mi-a plăcut să o folosesc, însă nu m-a convins să devin un fan înrâit. Sunt produse care personal mi-au plăcut mai mult. Însă merită încercată.

Review apă micelară loreal paris

Tu ai folosit apă micelară Loreal Paris? Ce alte ape micelare ai recomanda?

%d blogeri au apreciat: