Beauty,  Makeup,  Review,  Ten

Review: Apă micelară Nivea 3-în-1

Bună dragilor, tenul curat este cel mai frumos și sănătos. Iar pentru asta avem nevoie, în primul rând, de produse de curățare a tenului. De luni bune bloggosfera a explodat cu articole și discuții despre ape micelare. Am fost foarte curioasă de ele, așa că am decis să le iau pe rând la încercare. V-am povestit despre prima mea apă micelară, cea de la Balea, în articolul Review: Apă micelară Ultra Sensitive Balea Med, care nu îmi place și de abea am terminat produsul. Astăzi aș vrea să povestim despre apă micelară Nivea 3 în 1.

Despre produs

Loțiunea micelară NIVEA 3în1 curăţă, îndepărtează machiajul de pe faţă şi chiar din zona ochilor şi hidratează într-o singură mişcare.

Formula de îngrijire cu dexpantenol şi ulei din sâmburi de struguri curăţă în profunzime, datorită complexului de curăţare delicat şi eficient.
Hidratează şi împrospătează tenul.
Nu conţine parabeni, coloranţi, parfum şi alcool.” – Nivea

Ingrediente

Ingrediente lotiune micelara Nivea
Sursă: CosDNA

Părerea mea

Ingrediente Sunt plăcut surprinsă să văd că sunt ingrediente super ok, nu conține parabeni, coloranți sau parfum. Este perfect atât pentru ten, cât și pentru conturul ochilor.

Mod de utilizare Aplicați produsul pe o dischetă demachiantă, apoi ștergeți delicat tot machiajul, inclusiv cel al ochilor. Pentru a șterge rimelul, vă recomand să folosiți bețișoarele de urechi. Curăță întreaga față până nu rămăne nici o urmă de machiaj sau impurități. Ștergerea machiajului ochilor se face cel mai bine dacă lăsați o dischetă bine îmbibată cu produs să stea puțin pe ochi pentru a „topi” machiajul. Astfel nu o să fiți nevoite să insistați în zona ochilor și veți șterge cu ușurință machiajul.review apa micelara nivea

Eficiență Am aflat de apa micelară de la Nivea pe când era marea campanie cu #operațiuneademachierea. Am primit la un concurs toate cele 3 produse din gamă. Încă sunt de părere că demachiantul este cel mai bun, v-am povestit despre el în articolul Review: Demachiant de ochi Nivea Double Effect. Momentan am două sticluțe de ape micelare de la Nivea: una este în baie și este mai puțin de un sfert, cealaltă în cameră pe un sfert terminată. Îmi place că șterge super bine machiajul și curăță bine tenul. Nu am observat să îmi rămănă tenul lipisios, dar mereu folosesc apa micelară în loc de demachiant, iar la final șterg cu un tonner sau îmi curăț tenul cu un gel de curățare. Tenul meu este mixt cu zone grase, dar mi se potrivește produsul. Când am machiaj ușor folosesc doar apa micelară, dar altfel prefer pentru ștergerea rimelului un demachiant bifazic.

Apa micelară este eficientă, are un efect ușor răcoritor, curăță delicat tenul și lasă pielea curată. Nu usucă deloc pielea, nu irită ochii, dar nu simt nici un plus de hidratare, precum promite.

Miros Are un miros foarte subtil, aproape insesizabil, probabil de la ingredientele folosite, deoarece nu are nici un parfum în compoziție și se observă acest aspect.

Ambalaj Apa micelară este într-un recipient din plastic, se închide foarte ușor și permite dozarea optimă.

De unde? Produsele Nivea sunt ușor de achiziționat, le găsiți în orice magazin, supermarchet, alimentară: oriunde.

Cât costă? O găsiți la prețul de 18-20 lei, depinde de magazin.

Cantitate Apa micelară are 200 ml și se consumă destul de greu. Raportând calitate/preț/cantitate, nu pot spune că este cea mai bună alegere, având în vedere că sunt produse pe piață cu preț mai bun și cantitate mai mare. O să fac o comparație pe viitor.

Valabilitate Produsul are o valabilitate de 12 luni de la deschidere, suficient cât să terminați câteva sticluțe, nu doar una ;))

review apa micelara nivea

Concluzie

Îmi place acest produs. Este accesibilă, își face bine treaba, nu am nimic de obiectat. Am înțeles că apa micelară de la Garnier sau de la Bioderma este mai bună. Apa micelară de la Garnier așteaptă deja în sertar să fie pusă la testul sub presiune, dar până am aceasta, mă abțin să o deschid. Nu am încercat pentru că voiam să vă spun o părere sinceră, fără să o compar cu alt produs. Mi-ar plăcea să fac pe viitor un articol separat cu diferențele dintre mai multe ape micelare.

Notare apa micelara Nivea

Voi ce părere aveți despre apa micelară Nivea? Care este produsul vostru preferat de la Nivea?

Ne auzim mai jos, în secțiunea de comentarii. Vă pup,

semnatura beauty blogger lindemona

%d blogeri au apreciat: