Review apa micelara Ultra Sensitive Balea Med lindemona parere
Beauty,  Makeup,  Review,  Ten

Review: Apă micelară Ultra Sensitive Balea Med

Bună dragilor,

Curățarea tenului și produsele de îngrijire sunt cele mai importante în rutina zilnică. Ele sunt produsele care ne ajută să păstrăm tenul sănătos, iluminat, curat și hidratat. Astăzi mi-ar face plăcere să povestim despre apa micelară Ultra Sensitive de la Balea Med. Am cumpărat produsul încă la începutul sezonului rece și am avut suficient timp să o analizez pe toate părțile. Eu am varianta mai veche, însă a fost îmbunătățită prin scoaterea alcoholului denat.

Despre produs

„Apa micelară Balea Ultra Sensitive ajută la menținerea sistemului protector natural al pielii. Compatibilitatea cu pielea a fost testată și confirmată prin teste dermatologice severe pe pielea extrem de sensibilă, predispusă la alergii. Aceasta se folosește dimineața și seara, pentru curățare, punându-l pe un tampon de bumbac și îndepărtând machiajul ușor de pe față, gât și decolteu.”

Ingrediente

Ingrediente apa micelara Ultra sensitive Balea Med

Părerea mea

Ingrediente:  Nu pot să înțeleg de ce au inclus alcohol denat în lista cu ingrediente, având în vedere că numele produsului este Ultra Sensitive. Dar bine că a fost remediată această problemă. Deși la ingrediente nu aș avea ce obiecta, cu excepția alcoholului denat, având în vedere că a fost scos, nu pot decât să îi felicit. Vă recomand să căutați varianta îmbunătățită. Diferența dintre cele două este semnul verde: la produsul vechi se află în partea de jos, iar la varianta nouă, semnul este în partea de sus. Dar vă puteți da seama și după lista de ingrediente.

Eficiență: Este un produs foarte ok în ceea ce privește ingredientele, mirosul, consistența, orice. Însă când vorbim despre eficiența lui, aici trebuie să recunosc că pe mine nu m-a uimit. Am citit peste tot doar de bine despre acest produs și mă așteptam la mai mult. Pentru demachierea tenului este acceptabil, dacă folosiți un fond de ten ușor și un machiaj lejer. Altfel, veți avea nevoie de un alt produs care să îndepărteze machiajul. La machiajul ochilor am observat că nu prea avea efect, chiar dacă îl lasam puțin să „topească” produsele folosite. Un fard ușor îl mai curăța, dar pentru rimel clar trebuia să folosesc alt demachiant. Poate pentru o curățare delicată a tenului fără machiaj este perfect, dar cu machiaj nu mi-a plăcut deloc.

Apa micelara Ultra Sensitive Balea Med parere review

Miros: Nu miroase deloc, este exact ca o apă. Nu conține parfum, ceea ce e un plus pentru persoanele care au probleme cu acest lucru.

Cum se comportă pe piele: Pe tenul meu nu am simțit nici o senzație lipicioasă, nu mi-a iritat tenul, nu m-a deranjat deloc când îl foloseam în zona ochilor. Lăsa pielea relativ curată, însă mereu simțeam nevoia de a folosi și un toner după.

Utilizare: Puneți produsul pe o dischetă demachiantă, apoi îndepărtați ușor machiajul tenului, de pe gât și decolteu. Folosiți atât produs, cât să vă asigurați că ați îndepărtat toate urmele de machiaj.

Unde se găsește și care e prețul lui: Îl găsiți doar în magazinele DM, Balea fiind o marcă proprie a lor, iar prețul este 10-12 lei. Vine într-o cantitate de 200 ml.

Apa micelara Ultra Sensitive Balea Med parere opinie review

Concluzie:

Apa micelară nu m-a uimit cu nimic, am folosit aproape tot produsul până acum, însă cu siguranță nu am să-l recumpăr. Consider că sunt produse mai bune față de acesta, așa că nu văd de ce m-aș întoarce la el.

Voi ați încercat apa micelară Ultra Sensitive de la Balea? Ce părere aveți despre ea? 

Vorbim în secțiunea de comentarii sau pe rețele de socializare. Vă pup,

signature-lindemona

%d blogeri au apreciat: