Beauty,  Makeup,  Review

Review: Astor Style Lip Lacquer – Retro Style

Ceau dragilor, astăzi vreau să vă povestesc despre primul gloss de care m-am îndrăgostit, Astor Style Lip Lacquer. Nu folosesc gloss-urile, de obicei nu le suport pentru că majoritatea sunt lipicioase, nu rezistă pe buze și nu sunt adepta buzelor strălucitoare (prefer ceva mai mat, și evit cele cu sclipici). Încă în iarnă, înainte de sărbători, am fost prin DM și am zis că nu plec din magazin până nu îmi cumpăr un ruj lichid. Evident că nu mi-a plăcut nici o nuanță din cele disponibile, așa că m-am oprit la „stand-ul” cu produsele de la Astor. Nu am avut nici o tangență cu această firmă și nu știam prea multe despre produsele lor. Dar mi-a atras atenția nuanța Retro Style din gama Astor Style Lip Lacquer și am cumpărat-o. De ce am ajuns să mă îndrăgostesc de ea, povestim mai amănunțit:

Despre produs

„Astor lansează noul Astor Style Lip Lacquer, un lac de buze hidratant, cu o formulă ușoară și non-lipicioasă ce combină culoarea unui ruj cu strălucirea unui gloss. Asigură culoare intensă și strălucitoare pe întreaga durată a zilei. Cu ajutorul aplicatorului special poți avea o acoperire naturală sau intensă.

Beneficii:

  • Textură ușoară
  • Culoare intensă
  • Strălucire intensă
  • Hidratare ridicată
  • Rezistentă pe întreaga durată a zilei
  • Nu se întinde
  • Aplicator fin ce asigură o aplicare facilă
  • Conține vitaminele A, C și E”

Este disponibil în 9 nuanțe foarte drăguțe, de la nude la culori aprinse de roșu. Eu am ales nuanța Retro Style, cu codul 115. Pe lângă acestea, găsiți alte 5 nuanțe mate din gama Style Lip Lacquer Matte.

Părerea mea

Ambalaj: Are un ambalaj drăguț, care seamănă mai mult cu un ruj lichid decât un gloss. Are un aplicator cu burețel, care permite aplicarea produsului uniform și ușor. Ambalajul este rezistent și de calitate.

Review Astor style lip lacquer

Nuanță: Pentru că l-am cumpărat în sezonul rece, îmi doream o nuanță nude, naturală, iar Retro Style este exact ce mi-am dorit. Este o nuanță apropiată de culoarea buzelor mele. Îmi place că oferă un aspect natural, dar foarte chic. Are un luciu foarte drăguț și este un produs pigmentat. Am rămas foarte plăcut surprinsă când l-am încercat. Deși în general gloss-urile sunt mai transparente și nuanțează puțin buzele, acesta are exact efectul unui ruj.

Textură: Este un produs lichid, însă cu o textură cremoasă. Nu usucă deloc buzele, din contră, le hidratează. Eu îl aplic în două straturi, primul cu puțin produs, pentru a nuanța, iar al doilea strat pentru a îi oferi efectul de ruj. Iar ce îmi place cel mai mult: nu este lipicios.

Rezistență: Pentru un gloss, rezistă foarte bine pe buze, până la câteva ore. Dacă beți sau mâncați se șterge mai repede. Nu lasă buze pătate, se ia uniform. Eu l-aș numi mai degrabă un semi ruj lichid, decât gloss.

Review Astor style lip lacquer

Miros: Are un miros ok, destul de discret, nimic deosebit.

Pret: 24-33 lei, fără oferte.

De unde îl puteți achiziționa: Eu am găsit Review Astor Style Lip Lacquer la DM, unde era la ofertă, dar îl găsiți și la 1001 Cosmetice.ro, Emag, Produsecosmetice.ro,  Depozitul de cosmetice.

Valabilitate: 30 luni de la deschidere

Producător: Astor Cosmetics

Fabricat în: UK

Review Astor Style Lip Lacquer

Concluzie

Cum am și început, este primul gloss de care m-am îndrăgostit. Rezistent, pigmentat, ușor de aplicat, exact cum îl prezistă și ei. Sunt foarte mulțumită de el și cu siguranță l-aș recumpăra. Îl recomand cu mare drag.

Review: Ruj lichid waterproog Muah Cupio

Voi ați încercat produsele din gama Astor Style Lip Lacquer? Ce părere aveți despre ele? Și ce alte produse de la Astor mi-ați recomanda?

Până la articolul următor, ne auzim în secțiunea de comentarii. V-am pupat,

semnatura beautz blogger lindemona

%d blogeri au apreciat: