BLUSH 2/TO BLUSH COPINES LINE PARIS REVIEW
Beauty,  Makeup,  Review

Review: Blush 2/to blush Copines Line Paris

Primul produs pe care l-am descoperit de la Copines Line Paris este Blush 2/to blush pe care l-am primit în Cutia mea Pick N Dazzle #3. Aveam nevoie de un blush care să arate natural pe ten. Mi-a plăcut faptul că vine în două nuanțe, așa că am decis să îl încerc. Astăzi însă o să îl analizăm în detaliu.

Despre produs

Două farduri pentru obraz pentru a sculpta și ilumina fața într-un singur pas! Textură moale și pigmentată, uniformizează delicat tenul.

Pick N Dazzle

Ingrediente

blush review copines line paris

Părerea mea

Am ales nuanța 02 Beauty Pink care conține două nuanțe de roz prăfuit: în mijloc este un roz pal, iar în exterior este un roz prăfuit mai închis. Ambele arată foarte natural pe ten.
Puteți opta pentru nuanța 01 Adorable Pink care conține tot 2 culori. Acesta are în mijloc un portocaliu destul de aprins, iar în exterior este un roz mai puternic. Dacă vă doriți un blush mai aprins, cred că ar fi perfect.
Produsele Copines Line Paris sunt produse cosmetice certificate organice, bio.

0003453_blush-2to-blush-copines-line-paris-01-adorable-pink_300
Sursă foto: PickNDazzle

Ingrediente În general, ingredientele acestui produs sunt super ok. Conține doar două ingrediente cu risc moderat, respectiv Phenoxyethanol și PTFE. Nu conține parabeni, nici sulfați. Din acest punct de vedere, produsul este sigur.

Mod de folosire Recomandarea celor de la Copines Line Paris este ca să folosim nuanța din mijloc în centrul obrajilor pentru iluminare, iar nuanța din exterior, mai închisă, pentru definire, fiind aplicată după pomeți spre ureche.
În machiajul meu de zi cu zi aleg să combin cele două nuanțe și să le aplic pe pomeți foarte delicat. Nu îmi place să am un blush care să se observe, vreau ceva foarte natural, dar care să mă ajute să nu arăt prea palidă.
PS: În zilele când nu am timp să caut zeci de farduri sau când sunt plecată, folosesc și pe pleoape. Arată foarte bine.

review blush 2/to blush copines line paris pick n dazzle beauty pink

Eficienţă Blush-ul este foarte pigmentat, așa că de fiecare dată am mare grijă cât produs am pe pensulă. În plus, rezistă bine pe ten și arată foarte natural.

Miros Nu are un miros pronunțat, doar cel al ingredientelor folosite.

Textură Are o textură de fard foarte fin și mătăsos, însă nu este deloc prăfos.

Ambalaj Produsul vine doar în ambalajul lui, dintr-un plastic ok, rezistent. Se deschide destul de ușor și se închide ermetic. Partea de sus este dintr-un plastic transparent ceea ce îți ușurează folosirea.

cutia mea pick n dazzle 3 blush pink copiness paris

De unde? Eu îl am de la Pick N Dazzle, însă am văzut că se găsește și la DepozitulDeCosmetice (nu știu să vă spun nimic despre acest magazin. Dacă ați mai comandat de la ei, aștept părerea voastră în comentarii).

Cu cât? La DepozitulDeCosmetice este cu 24,99 lei, iar la Pick N Dazzle a fost 26 lei (43 lei preț întreg – reducere de 40% la abonamentul meu)

Cantitate 5,7 g

Valabilitate 12 luni de la deschidere.

Concluzia

Blush-ul de la Copines Line Paris m-a surprins plăcut și mi-a stărnit interesul pentru celelalte produse din portofoliul lor. Este un produs bun, cu un raport calitate-preț ok. Am pus deja ochii pe un fond de ten mousse pe care tare aș vrea să îl încerc.

Ați încercat produsele celor de la Copines Line Paris? Dar Blush 2/to blush Copines Line Paris?

review blush 2/to blush copines line paris
%d blogeri au apreciat: