Review colagen cu ulei de rodie bottega di lungavita (1)
Beauty,  Review,  Ten

Review: Colagen cu ulei de rodie Bottega di LungaVita

Am primit cadou de la Pick N Dazzle un produs, la alegere. De ceva timp pusesem ochii pe un produs din gama Vita-Age, așa că acesta a fost norocul meu și momentul de a-l încerca. A trecut ceva timp de atunci, produsul se consumă și cred că este momentul să vorbim despre el. Este vorba de colagen cu ulei de rodie Bottega di LungaVita.

Despre produs

Concentrat activ pe baza de colagen, care ajuta la prevenirea formarii ridurilor si a perderii tonifierii si elasticitatii, cu ulei de rodie care are o actiune intensa de hranire si regenerare. Textura usoara face aplicarea placuta si eficienta.

Pick N Dazzle

Ingrediente

Părerea mea

Ingrediente Fără sulfați, parabeni, alcool sau silicon, Colagen cu ulei de rodie Bottega di LungaVita este un produs super pentru ten. În compoziție găsim două ingrediente anti-îmbătrănire, colagenul fiind cunoscut ca fiind bun pentru menținerea sănătății și elasticității pielii.

Mod de folosire Se aplică direct pe piele și se masează ușor pentru a accelera absorbția. Poate fi folosit înainte de aplicarea cremei, atât dimineața, cât și seara.
Eu folosesc preponderent seara, dimineața din grabă de multe ori uit să îl aplic.

Eficienţă Produsul are rolul de a reduce ridurile, a preveni apariția acestora, de a restabili densitatea și tonul pielii și regenerează țesuturile. Iar toate aceste promisiuni sunt îndeplinite cu brio. Intră repede în piele și nu se simte deloc. Poți continua rutina zilnică fără griji. Tenul îl absoarbe complet, astfel că nu rămăne nici o urmă vizibilă.
Pielea rămâne fin, reduce ridurile fine, dar cel mai bine restabilește elasticitatea acesteia.

Miros Are un miros destul de pregnant, a ingrediente pe care le conține. Nu este cel mai plăcut miros, însă e bine de știut că nu persistă. După aplicare o să uitați de el 😉

Textură Produsul are consistența laptelui mai gros, iar prin masare intră repede în piele. Nu se simte deloc pe piele, nu rămâne lipicios, nici uleios.

Ambalaj Vine ambalat într-o cutie dublă, precum parfumurile, cu certificat de garanție și prospect. Produsul este într-un recipient din sticlă, dozarea făcându-se cu pompiță. Aceasta permite dozarea optimă.

De unde? Produsul sigur găsiți la Pick N Dazzle, în altă parte nu le-am găsit. Dacă știți altă metodă, mănuța sus 😉

Cu cât? Depinde de abonamentul ales, produsul se găsește în Premium Dazzle.

Cantitate 30 ml.

Valabilitate 12 luni de la deschidere.

Produs în Bergamo, Italia.

Concluzie

Un produs foarte bun, își face bine treaba, respectă promisiunile făcute. Intră repede în piele, nu este uleios, nici lipicios. Mă bucur foarte mult că am avut ocazia să îl încerc și sigur am să îl recumpăr. De aceea vi-l recomand cu mare drag.

Ai încercat produsele Bottega di LungaVita? Ce alte produse cu colagen recomandați?

%d blogeri au apreciat: