Review Corector Instant Anti Age Eraser Eye Maybelline
Beauty,  Makeup,  Review

Review: Corector Instant Anti Age Eraser Eye Maybelline

Bună dragilor, un corector este mereu bine venit în porfardul unei femei. Așa că vin cu o nouă propunere, corector Instant Anti Age Eraser Eye de la Maybelline. Am auzit despre acest produs de la zeci de bloggeri și imediat l-am introdus în lista mea de cumpărături. L-am testat zile în șir, până la ultima picătură și consider că merită din plin să povestim mai amănunțit despre el.

Despre produs

Produsul permite o aplicare ușoară și uniformă a formulei concentrate sub forma unui tratament, eliminând cearcănele adânci și liniile fine din zona ochilor. Infuzat cu fructe goji si Haloxyl™. Aplicator cu burețel încorporat.”

Maybelline

Ingrediente

Părerea mea

Corector Instant Anti Age Eraser Eye Maybelline a fost unul dintre produse care m-au cucerit de la bun început. L-am folosit zilnic și nu am putut să renunț la el până am ajuns la ultima ,,răsucire”. Nuanța pe care am ales-o eu este Light, dar îl găsiți în alte 5 nuanțe: 

Ingrediente Din acest punct de vedere, produsul stă bine, nu are ingrediente care să irite pielea și eu nu am fost deloc deranjată de compoziția produsului.

Mod de folosire Produsul este foarte ușor de folosit, doar răsucești și poți aplica direct în zona ochilor, având la capăt un burețel foarte eficient. 

,,Răsuciți aplicatorul în sensul săgeților pentru a dezvălui produsul și aplicați în zona ochilor, estompând cu buretele aplicator sau tapotând cu degetele.”

Maybelline
Corector Instant Anti Age Eraser Eye Maybelline

Eficienţă Am aplicat produsul pe o bucată de hârtie pentru a vă arăta consintența lui. După ce am făcut pozele, am încercat să distribui produsul cu degetul. Nici nu s-a mișcat. A intrat în hârtie și nu am reușit deloc să îl ,,măzgălesc”, ceea ce m-a surprins. S-a fixat super bine și a rămas intact. La fel se comportă și pe piele. Aplicam produsul pe petele lăsate de acnee sau alte mici probleme pe care voiam să le maschez în zilele când nu apelam la un fond de ten. Acoperea bine și rămânea intact mult timp.

Miros Nu am simțit nici un miros anume; încă un bonus la bile albe.

Textură Are o textură ușoară, cremoasă cu tendințe spre apoasă. Însă se fixează bine pe piele și nu se întinde.

Ambalaj Produsul vine într-un recipient din plastic. Sticluța este dintr-un plastic mai dur, arată ca și cum ar fi din sticlă. Nu vine în cutie, dar capacul este sigilat cu o bandă. Aplicatorul este de tip pix, trebuie să îl rotești pentru a ieși produsul, iar la vârf este prevăzut cu un burețel foarte fin, care te ajută să aplici direct corectorul, fără a fi nevoie de alte accesorii. Tot legat de ambalaj, mi-a plăcut mult că poți consuma tot produsul, fără a rămâne pe pereții recipientului.

Cumpără acum acest produs Banner cumpara lindemona blog

De unde? Cu cât? Costă aproximativ 30 lei-40 lei, depinde de unde îl cumpărați, și îl găsiți în DM, Notino, 1001 Cosmetice, Elefant, diverse magazine fizice.

Cantitate Produsul vine în cantitate de 6,8 ml, sufucient pentru o lungă perioadă de timp.

Valabilitate Vă puteți bucura de el timp de 6 luni de la deschidere.

Concluzia

Cu siguranță îl recomand și îmi doresc să îl recumpăr. Din câte am citit pe internet, nu toată lumea a avut aceași experiență, însă eu am fost foarte mulțumită de el. A fost de un real ajutor pentru a masca micile imperfecțiuni atunci când nu aveam chef de fond de ten sau când făceam sport. 

Citește și Review: Corector lichid Correct Me Aura

Tu l-ai încercat? Ce părere ai despre Corector Instant Anti Age Eraser Eye Maybelline? Ce alte corectoare ai recomanda?

%d blogeri au apreciat: