Review correct me aura corector lichid
Beauty,  Review,  Ten

Review: Corector lichid Correct Me Aura

Într-o zi, când am fost la cumpărături în DM am văzut standul cu produsele Aura, care mi-a atras atenţia. Evident, am plecat de acolo cu un produs: corectorul lichid Correct Me Aura. A fost prima şi singura mea interacţiune de până acum cu acest brand. Produsul m-a surprins plăcut, de aceea am decis să vă povestesc astăzi despre el.

Despre produs 

„The Correct Me! liquid concealer is easy to apply and it provides a very natural look. It optimally covers any skin imperfections, especially under-eye puffiness and dark circles. The fact that it does not cake in fine lines is an additional advantage as it is not necessary to set the concealer with pressed powder.” – Aura

Ingrediente

Ingrediente corector correct me aura
Sursa: SkinCarisma

Părerea mea

Correct Me! Aura este un corector lichid, produs de câtre cei de la Aura Cosmetics. Produsul este disponibil în 6 nuanțe, respectiv 301-Vanilla, 302-Pastel Beige, 303-Caramel Cream, 304-Fair, 305-Cool Ivory și 306-Natural. Aura este un brand sărbesc, care a luat naștere în anul 1996 și s-a extins mai ales pe partea balcanică. Compania susține că nu produsele lor nu sunt testate pe animale. Dar să trecem la analizat.

Copy of Review correct me aura
Sursa foto: MakeupArena.com

Ingrediente În ceea ce priveşte capitolul ingrediente folosite, Correct Me Aura stă foarte bine. Are în conținutul său ingrediente care nu dăunează tenului nostru, nu conţine parabeni, sulfaţi sau alcool. 

Mod de folosire În mod normal, corectorul trebuie să fie cu 1, maxim 2 nuanţe mai deschis decât tenul nostru. Se aplică în zona de sub ochi, pentru a acoperi cearcănele. În schimb, mie îmi place să îl folosesc şi pe nas, frunte şi bărbie, pentru a lumina puţin aceste zone. 

Eficienţă Am ales la întâmplare corectorul Correct Me Aura. Până la achiziția lui, nu am folosit alte produse de la această companie. Aveam nevoie de un corecor și acesta mi-a atras atenția. Și mă bucur că l-am ales. Îmi place mult consistența lui, nuanța mi se potrivește foarte bine. Pe tenul meu, produsul rezistă întreaga zi. Eu mereu fixez corectorul cu o pudră, astfel produsul arată mai bine, mai mat, și rezistă intact pe ten.

 

Miros Nu are nici un miros, ceea ce e super ok. 

Textură Correct Me Aura are o textură ușoară, ușor spre apoasă, ceea ce permite să intre bine în piele. Are o acoperire mică spre medie și este potrivit pentru a fi folosit zilnic.

Ambalaj Vine într-un recipient din plastic rezistent și este prevăzut cu un aplicator cu burețel. Îmi place foarte mult acest aspect. Este ușor de aplicat pe ten, nu te mânjești și te poți bucura de produs până la ultima picătură. Spre final, eu mereu las astfel de produse pe verticală, ca să se scurgă produsul jos și să nu rămână pe marginea sticluței.

Review correct me aura

De unde? Eu l-am găsit în magazinul DM, dar îl puteți cumpăra și online pe PinkPanda.

Cumpără acum acest produs Banner cumpara lindemona blog

Cu cât? Correct Me Aura costă 17,99 lei pe PinkPanda, iar din câte îmi amintesc, cam la acelaşi preţ se găseşte şi în magazinele DM.

Cantitate Corectorul vine într-o cantitate de 7ml.

Valabilitate Produsul trebuie consumat în maximum 12 luni de la deschidere.

Concluzia

Fiind primul produs Aura pe care l-am încercat până în prezent, pot să spun să mi-a plăcut şi a reuşit să îmi stărnească curiozitatea. Cu siguranţă am să încerc şi alte produse de la această companie. Corectorul chiar mi-a plăcut, a fost exact ce caut eu la un corector. O acoperire bună, uşor de aplicat şi rezistent. Să adaug şi preţul lui avantajos?! Eu zic că merită încercat şi de abea aştept să mai descopăr alte produse din portofoliul lor.

Tu ce părere ai despre corectorul Correct Me Aura? Ai încercat şi alte produse de la ei?

Review correct me aura

%d blogeri au apreciat: