deorodant-pentru-igiena-intima-feminelle-origlame
Beauty,  Corp,  Oriflame,  Review

Review: Deodorant pentru zona intima Feminelle Oriflame

Bună dragilor, Odată cu încălzirea vremii începem să ne gândim la vară și la produsele de care avem nevoie pentru a întâmpina sezonul cald așa cum se cuvine. Astăzi lăsăm deoparte produsele cosmetice și trecem la îngrijirea intimă. Cred că ar trebui să primeze îngrijirea pielii și a sănătății noastre, iar pe urmă cu siguranță o să avem suficient timp să ne delectăm cu produsele de make-up. Eu mi-am recumpărat deodorant pentru zona intima din gama Feminelle de la Oriflame. V-am povestit în articolul cu Unboxing Oriflame C4 2016. L-am avut și vara trecută și acum doi ani și am fost foarte mulțumită de el. Așa că astăzi aș vrea să îi acordăm mai multă atenție.

Despre produs

Deodorant delicat parfumat, creat pentru a oferi zonei intime prospeţime de durată. Conţine extra vitamine, extract răcoritor din floare de lotus şi un complex dezodorizant ce limitează apariţia mirosurilor neplăcute.” – Oriflame

Ingrediente

Ingrediente deodorant intim Feminelle oriflame
Sursă: CosDNA

Părerea mea

Ingrediente În general ingredientele sunt ok, problema fiind doar cu parabeni. Sper să rezolve acestă problemă. Acum depinde foarte mult și de cantitatea folosită.

Mod de utilizare Se aplică în zona intimă, pe piele curată, sau pe lenjeria intimă.

Eficiență În sezonul rece nu simt nevoia de a-l folosi. Aplicat direct pe piele are efect de răcorire, ceea ce pentru sezonul rece nu e deloc plăcut. În plus, un gel intim consider că este suficient. Însă când zilele încep să se încălzească este un hust-have. Este răcoritor și protejează foarte bine zona intimă. Ajută la eliminarea mirosurilor neplăcute, precum și la prevenirea apariției lor. Este un produs testat ginecologic și are pH neutral, ceea ce consider că este foarte important. Nu am avut probleme de iritare sau situații neplăcute. Uneori îl aplic doar pe lenjerie intimă.

deorodant-pentru-igiena-intima-feminelle-origlame

Persistență Persistă foarte bine, simți că te protejează întreaga zi. Dacă simt că am nevoie de mai multă protecție, consider mai utile șervețelele intime pentru că ele curăță zona intimă.

Miros Are un miros foarte plăcut, fresh, a floare de lotus. Elimină mirosul neplăcut și ajută perfect pentru a păstra zona intimă curată în zilele super calde.

De unde? Îl găsiți în cataloagele Oriflame sau pe site-ul Oriflame.

Cât costă? La ofertă în cataloagele Oriflame este în jur de 13 lei, prețul întreg fiind 20,90 lei. Însă, dacă sunteți client direct Oriflame (aveți cont pe site), puteți beneficia de discount-urile de 23%-30%-40%, în funcție de valoarea comenzii. Vă puteți crea cont completând ACEST formular. Dacă aveți întrebări, aștept cu mare drag.

Cod produs: Îl găsiți pe Oriflame cu codul 24890.

Cantitate Un flacon are 75 ml, precum cel prezentat în poze. Momentan nu se găsește în alte variante.

Valabilitate Pe fiecare flacon este scris termenul de valabilitate, nu are specificat termen de când este desfăcut produsul.

deorodant-pentru-igiena-intima-feminelle-origlame

Concluzie

Îmi place acest produs și este foarte util în zilele foarte calde. Îl am pentru a treia oară și cu drag l-aș mai recumpăra. Îl recomand.

Notare deodorant igiena intima feminelle

Voi ați încercat produsele din gama Feminelle? Ce produse de îngrijire intimă folosiți?

Vă pup,

%d blogeri au apreciat: