Review exfoliant de corp cu lavanda Oriflame
Beauty,  Corp,  Review

Review: Exfoliant de corp cu lavanda Love Nature Oriflame

Fie că este iarnă sau o vară tropicală, mereu avem nevoie de mici momente de răsfăț. Iar cum cea mai bună și rapidă metodă de relaxare este o baie, astăzi vin cu o propunere de exfoliant de corp cu ulei relaxant de lavandă din gama Love Nature de la Oriflame. Am fost foarte plăcut surprinsă de eficiența acestui exfoliant, de aceea am decis să vă povestesc mai amănunțit despre el.

Despre produs

Exfoliant de corp cu ulei de lavandă şi particule abrazive de origine naturală, ce curăţă şi netezeşte delicat pielea, lăsând-o parfumată şi catifelată la atingere. Formulă biodegradabilă.” – Oriflame

Ingrediente

Ingrediente exfoliant de corp cu ulei de lavanda love nature oriflame
Sursă: CosDNA

Părerea mea

Ingrediente În această privință nu am prea multe de reproșat celor de la Oriflame, conține ingrediente ok pentru piele. Deși are un ingredient important iritant, eu nu am întâmpinat probleme.

Mod de folosire Exfoliantul vine într-un recipient destul de practic. Dozați cantitatea dorită și masați ușor tot corpul. Atenție, exfoliantul de corp nu este recomandat pentru ten, zona ochilor sau zone intime. Particulele exfoliante sunt mici și blânde cu pielea, așa încât produsul poate fi folosit zilnic.

Eficiență Ador acest produs de la prima utilizare. Așteptările mele de la acest exfoliant de corp nu au fost prea mari, poate de aceea m-a și surprins atât de plăcut. Are o consistență gelatinoasă, cu particule mici abrazive de origine naturală. Îmi place foarte mult că produsul conține ulei de lavandă. După cum bine știm, lavanda este relaxantă, iar uleiul se simte foarte plăcut. Pielea rămâne foarte catifelată, fină, hidratată. Chiar se simte că îmbunătățește starea pielii.

exfoliant de corp cu ulei relaxant de lavanda love nature oriflame

Miros Exfoliantul de corp miroase frumos, exact a ceea ce este ingredientul principal: ulei de lavandă. Are un miros plăcut și foarte relaxant. Dacă vă plac produsele pe bază de lavandă, trebuie să îl încercați.

Ambalaj Gamă Love Nature, relansată destul de recent de cei de la Oriflame vine atât cu formule îmbunătățite, cât și cu un nou tip de ambalaj. Produsele au ambalaj biodegradabil, prietenos cu mediul înconjurător. De asemenea, particulele abrazive sunt bio, de cele mai multe ori din fructe.

exfoliant de corp cu ulei relaxant de lavanda love nature oriflame

De unde? Îl găsiți în cataloagele Oriflame, la consultanți Oriflame sau vă puteți achiziționa direct de pe site, completând formularul de înscriere, pentru a primi date de logare (PS: și beneficiați de aceleași avantaje ca și consultanții).

Cu cât? Prețul întreg este de 24,90 lei, dar îl găsiți la oferte cu 17-18 lei.

Cantitate 200 ml

Concluzia

Exfoliantul de corp cu ulei de lavandă cu siguranță se înscrie pe lista de produse pe care am să le recumpăr cu mare drag. Îmi place foarte mult atât mirosul plăcut și relaxant, dar mai ales efectul lui asupra pielii. Eu sunt adeptă a produselor pentru duș care lasă pielea catifelată și hidratată, iar produsul acesta clar se încadrează în această categorie.

Ați încercat acest exfoliant de corp de la Oriflame? Care este exfoliantul voastru preferat?

exfoliant de corp cu ulei relaxant de lavanda love nature oriflame

%d blogeri au apreciat: