Review eyeliner lichid melkior professional copy
Beauty,  Makeup,  Review

Review: Eyeliner lichid Melkior Professional

Bună dragilor, de multe ori vă scriu pe pagina mea de Facebook despre ofertele celor de la Melkior. Fac asta pentru că sunt un fan al acestui brand, îmi plac produsele lor şi mereu au oferte interesante. Până acum nu v-am povestit despre acest brand, însă merită să îi acordăm atenţie. Primul produs despre care vreau să vă povestesc este un eyeliner lichid Melkior Professional.

Despre produs

,,Se usucă rapid, cu aspect mat. Culoare intensă. Foarte rezistent la transfer (după uscare). Rezistă toată ziua (peste 10 ore). Nu se întinde. Formula este potrivită pentru ochi foarte sensibili (aprobată dermatologic şi oftalmologic). Aplicator inovator pentru a crea linii dramatice şi precise.” – Melkior Professional

Ingrediente

,,Formulă pe bază de apă .Fără conservanţi. Produsul nu a fost testat pe animale.

 

Review eyeliner lichid melkior professional

Părerea mea

Ingrediente Informaţii prea concrete despre ingredientele acestui produs nu am găsit. Pot spune doar că este un produs pe bază de apă, fără conservanţi. Iar pentru iubitorii de animale, un lucru foarte important: produsul nu a fost testat pe animale, ca de altfel toate produsele de la Melkior.

Mod de folosire Tuşul lichid este prevăzut cu o peniţă foarte fină şi flexibilă, care permite aplicarea precisă a tuşului pe pleoapă.

Eficienţă Eyeliner-ul acesta îmi place foarte mult. Deşi la început am avut puţine emoţii cu privire la aplicator, mă înţeleg extrem de bine cu el. Are un aplicator fin, flexibil, care îmi permite să trasez linia exact cum îmi doresc. Poţi aplica linii subţiri sau linii mai groase. Culoarea este foarte intensă şi pe pleoapele mele rezistă cu brio toată ziua. Totuşi, dacă aveţi de gând să plângeţi, evitaţi acest tuş sau veţi arăta ca un mic panda. Nu rezistă deloc la apă sau lacrimi 😀 În schimb, nu am avut probleme să îl folosesc vara, oricât de mare a fost căldura.

După aplicarea tuşului, lăsaţi cam un minut până se usucă bine produsul, altfel riscaţi să îl mânjiţi.

Miros Produsul are un miros foarte subtil şi nu se simte deloc chimic. Este aproape insezizabil.

Textură Are o textură uşor apoasă, însă o culoare intensă. După aproximativ un minut de la aplicare se usucă complet şi devine mat.

Ambalaj Vine într-un recipient din plastic foarte rezistent. Se închide foarte bine, aşa că nu riscaţi să se usuce produsul. Partea mai lungă este cea cu peniţă, iar cea puţin mai scurtă conţine tuşul. Peniţa nu este dură, ci seamănă cu o pensulă cu vârf foarte subţire.

Review eyeliner lichid melkior professional

De unde? Produsele Melkior găsiţi chiar pe site-ul lor oficial www.melkior.ro. Livrarea produselor se face în 2-4 zile.

Cumpără acum acest produs

Cu cât? Preţul acestui eyeliner lichid este de 39,90 lei.

Cantitate Vine într-o cantitate de 1,7 ml. Eu îl am de câteva luni şi nu dă semne încă de finish.

Valabilitate Produsul trebuie consumat în maximun 9 luni de la deschidere.

Concluzia

Vă recomand cu mare drag acest eyeliner lichid Melkior. Este potrivit chiar şi pentru cei care nu se descurcă prea bine cu trasarea liniei pe pleoape, deoarece este foarte uşor de folosit şi foarte flexibil. Culoarea intensă şi rezistenţa lui pe pleoape m-au cucerit din prima. Pe viitor, mi-aş dori şi cel pe alb. Cu siguranţă am să îl recumpăr pentru că merită toţi bănuţii.

Tu ai încercat acest eyeliner lichid Melkior? Ce tuş foloseşti de obicei?

%d blogeri au apreciat: