Review fond de ten Healthy Mix Radiance Reveal Bourjois
Beauty,  Makeup,  Review

Review: Fond de ten Healthy Mix Bourjois

Bună dragilor, Toate suntem în permanență în căutarea fondului de ten ideal pentru tenul nostru. Am un fond de ten care momentan este preferatul meu, dar asta nu mă împiedică să îmi doresc să încerc și alte produse de acest gen. Pe la sfârșitul lunii noiembrie am fost la cumpărături, iar fondul de ten Healthy Mix Radiance Reveal de la Bourjois Paris a fost cel care mi-a atras atenția. A intrat în rutina mea zilnică imediat, iar acum când este peste jumătate consumat, mi-ar plăcea să vă spun părerea mea despre el.

Despre produs

Fondul de ten Healthy Mix merge și mai departe: un ten strălucitor și uniformizat, datorită formulei sale mai bogată în fructe, pentru a crește strălucirea:

– Caisă: strălucire
– Pepene galben: hidratare
– Măr: protejează aspectul tânar

Îmbogățită cu pigmenți cristalini, uniformizează lăsând să treacă lumina naturală. Pielea este mai frumoasă, luminoasă și hidratată. 

Extrem de fondantă, textura sa proaspătă și delicată pătrunde perfect în piele, pentru o finisare incredibilă și un confort extraordinar.
Și, în plus, are grijă de pielea ta:
– Toleranță ridicată, testat sub control dermatologic
– Formula non-comedogenică” – Sephora

Ingrediente

Părerea mea

Fondul de ten Healthy Mix are în compoziție ingrediente bune pentru ten, nu provoacă acnee, nici nu irită pielea. Produsul este destul de parfumat, dar miroase foarte plăcut, a fructe.

Eu l-am achiziționat din Iulius Parfumerie din Atrium Mall Arad și a fost în jur de 60 lei. Evident că am căutat și online (după) și îl găsiți la AORO.ro la doar 44 lei, un preț mult mai avantajos. Produsul nu vine ambalat, doar este sigilat și are 30 ml. Are o pompiță bună, care permite dozarea optimă a produsul, exact cât ai nevoie.

Eu mi-am ales nuanța 54 Beige care se potrivește foarte bine cu tenul meu, însă este disponibilă în 7 nuanțe. Fondul de ten are o textură ușoară, fină, care lasă tenul hidratat. De asemenea, oferă o stălucire naturală tenului și un efect de ten radiant și sănătos. Textura lui este lejeră, însă acope bine imperfecțiunile tenului. Are o acoperire medie, iar eu îl aplic cu burețelul pentru machiaj de la Oriflame, care îl fixează bine și nu încarcă tenul.

Pentru că am un ten gras, prefer să fixez fondul de ten cu o pudră, care mă ajută să îl setez mai bine și să îmi păstrez machiajul intact cam 7-8 ore. După 8 ore începe să apară sebumul, mai ales în zona T și trebuie neapărat ajutat ori cu pudră, ori cu servețele, dacă vreți să mai prelungiți rezistența lui. Am observat că este rezistent la transfer, dar nu și la telefon. Efectiv se lipește de el, așa că v-a trebui să aveți puțină grijă atunci când folosiți telefonul.

Review fond de ten Healthy Mix Radiance Reveal Bourjois

Fondul de ten Healthy Mix mi pe pare potrivit pentru sezonul rece, atunci când tenul are nevoie de hidratare și produse care îl feresc de frig și vând. În plus, ingredientele pe care le conține vin perfect în ajutor pentru a menține tenul sănătos. Îmi place acest produs și îl recomand cu mare drag, să îl încercați.

Ați folosit acest fond de ten? Ce părere aveți despre el? Ce alte produse de la Bourjois Paris mi-ați recomanda?

%d blogeri au apreciat: