Review fond de ten the one everlasting extreme oriflame
Beauty,  Makeup,  Oriflame,  Review

Review: Fond de ten The ONE Everlasting Extreme Oriflame

De fiecare dată când am ocazia vă povestesc despre un produs foarte drag mie, fond de ten The ONE Everlasting Extreme de la Oriflame. L-ați văzut în produse terminate, în favoritele lunii și de câte ori am avut ocazia, v-am amintit de el. Fiind un produs favorit, mă gândeam să îi acord puțin mai multă atenție și să vă împărtășesc experiența mea cu el.

Despre produs

Bucură-te de un ten cu aspect perfect şi de mai multă încredere cu fondul de ten ce îţi asigură un grad super ridicat de acoperire, cu finisare naturală, ce rezistă 25 de ore şi asigură protecţie cu FPS 30. Formula rezistentă la transfer cu tehnologia Fresh-fix îi conferă rezistenţă la apă şi transpiraţie*. Complexul patentat SkinRenew revitalizează, reînnoieşte şi protejează pielea.” – Oriflame

Ingrediente

ingrediente fond de ten the one everlasting extreme oriflame
Sursa: CosDNA

Părerea mea

Ingrediente Fondul de ten conține produse ok pentru ten, produse care nu provoacă acnee și nu sunt iritante. Are în compoziție ingrediente care protejează tenul împortiva radiațiilor UVA și UVB. Singurul dezavantaj din acest punct ar fi conținutul unui paraben.

Mod de folosire  Produsul este disponibil în 6 nuanțe. Eu folosesc nuanța Natural Nude, cod 32286, în mod normal, iar când mă bronzez mi se potrivește chiar și nuanța Natural Beige, cod 32288. Îmi place să aplic fondul de ten cu un burețel de machiaj pentru ai oferi o textură mai ușoară și un aspect mai natural. Produsul nu are pompiță, așa că este puțin mai greu de dozat, mai ales până vă obișnuiți. Eu îl pun pe dosul pălmii, apoi îl aplic cu un burețel umezit.

Eficiență Fondul de ten are o acoperire mare. Reușesc să acopăr toate imperfecțiunile tenului. Se aplică foarte ușor, uniform și nu trebuie folosit în cantitate mare. Nu crează efect de mască și rezistă foarte bine întreaga zi. Produsul nu are în compoziție mult ulei, așa că nu îmi crează probleme cu sebumul.

Miros Mirosul acestui produs este unul discret și foarte plăcut. Miroase ca o cremă pentru față.

Textură Are o textură cremoasă, foarte plăcută, ușor pudrată. Nu este deloc uleios, fiind un avantaj pentru tenul gras.

fond de ten bun oriflame blog parere lindemona

Ambalaj Produsul vine ambalat într-un recipient fără pompiță, ceea ce e singurul dezavantaj. Mi-ar plăcea să aibă un sistem de dozare mai practic. Mi-a luat ceva timp până m-am obișnuit cu dozarea lui.

De unde? Îl găsiți la Oriflame. Se poate achiziționa de la un consultant Oriflame, sau direct de pe site-ul lor. Pentru a putea comanda, aveți nevoie doar de un cont, pe care îl puteți crea completând acest formular: creare cont Oriflame.

Cu cât? Prețul întreg este de 39,90 lei, dar la ofertele din catalog se găsește la prețul de 27-29 lei. În plus, puteți beneficia de discount la comandă directă.

Cantitate 30 ml

Valabilitate 12 luni de la deschidere.

Fond de ten The ONE Everlasting Foundation Oriflame Natural Nude

Concluzia

Fond de ten The ONE Everlasting Extreme este produsul meu pentru ten preferat. Este cel mai bun dintre toate pe care le-am testat. Se potrivește bine cu tenul meu, rezistă întreaga zi și are un preț extrem de avantajos. Pentru doar 27-30 de lei (eu dau aproximativ 20 lei, fiind consultant), mi se pare că merită să îi acorzi o șansă. Îmi place că are o acoperire mare și nu am nevoie de prea mult produs. Lasă un ten matifiat, nu este nevoie să aplicați pudră peste el. Eu îl recumpăr cu mare drag și este de nelipsit din portfardul meu.

Ați încercat acest fond de ten The ONE Everlasting Extreme? Care este fondul vostru de ten preferat?

%d blogeri au apreciat: