Beauty,  Makeup,  Oriflame,  Review

Review: Giordani Gold Eye Brown Gel by Oriflame

Bună dragilor, când vine vorba de make-up, cel mai important aspect mi se pare atenția acordată sprâncenelor. Sprâncenele sunt cele mai importante, având puterea de a schimba radical întreaga înfățișare. Astfel, astăzi am decis să vă povestesc despre unul dintre produsele mele preferate atunci când vine vorba de stilizarea sprâncenelor, respectiv despre gelul pentru sprâncene Giordani Gold Eye Brown Gel de la Oriflame.

Despre produs

Culoare luxoasă & rezistentă, precum şi modelare pentru sprâncenele tale. Formulă lejeră ce conţine provitamina B5, pentru hidratare şi efect amplificat de volum. Include aplicator cu perie.” – Oriflame

Ingrediente

ingrediente gel sprancene Giordani Gold Eye Brown Gel Oriflame
Sursa: CosDNA

Părerea mea

Ingrediente. Gelul de spâncene are în compoziție ingrediente care nu provoacă iritații și sunt sigure pentru piele. Deși apar unele ingrediente care ar putea stimula apariția acneei, nu am avut nici un fel de probleme cu acest gel.

Mod de aplicare. Gelul pentru sprâncene este pigmentat și se poate aplica direct pe sprâncene, fără a folosi un alt produs de colorare. Le oferă un aspect foarte natural, arată bine și ajută la fixarea firelor rebele. Rezistă întreaga zi, fără probleme. Eu prefer să folosesc gelul după ce am conturat spâncenele cu ajutorul kitului pentru sprâncene The ONE de la Oriflame. Astfel, sprâncenele arată mult mai bine, mai conturate. Aplicând gelul acesta, elimin excesul de fard și arată mai natural.

Giordani Gold Eye Brown Gel Oriflame

Eficiență. Gelul pentru spâncene este foarte eficient, poate fi folosit direct pe sprâncene și rezistă timp îndelungat. Uneori îl folosesc când mergem la pișcină, oferă un aspect frumos sprâncenelor și rezistă chiar și la umiditate. Se duce treptat și nu rămâne inestetic.

Un alt aspect care îmi place la acest produs este faptul că nu se usucă, își păstrează aceași consistență și pigmentare, până la ultima „picătură”.

Ambalaj. Produsul vine ambalat într-o cutiuță neagră și elegantă, cu scris auriu, la fel ca toate produsele din gama Giordani Gold. Are o pensulă de tip rimel, care ajută la aranjarea sprâncenelor și la eliminarea produsului în exces.

Giordani Gold Eye Brown Gel Oriflame

De unde? Îl puteți cumpăra de la consultanți Oriflame sau direct de pe site-ul lor, făcându-vă un cont. Completați formularul acesta Formular Oriflame și veți primi un e-mail cu datele vostre de logare. Apoi puteți să vă logați și să comandați, ca de pe orice magazin online. De asemenea, veți primi datele de contact al sponsorului vostru, care are rolul de a vă ajuta cu informații necesare și a vă îndruma.

Cât costă? Prețul întreg al produsului este de 27,90 lei, însă la ofertele din Catalog (campanie) îl găsiți la  18-22 lei, la care puteți beneficia de reducere de 23%, 30% sau 40%, în funcție de valoarea comenzii.

Cod: Îl găsiți în două nuanțe, respectiv Brown 31431 și Blonde 31430.

Cantitate 4 ml și este fabricat în Polonia.

Valabilitate 12 luni de la deschiderea produsului.

Cum arata aplicat Giordani Gold Eye Brown Gel Oriflame

Concluzie

Am fost mulțumită de acest produs, iar dacă bine țin minte, sunt la a 3-lea produs și clar îmi place mult acest produs. Cred că merită să îi acordați o șansă și să vedeți dacă vi se potrivește. Produsul este calitativ, preț ok și își face foarte bine treaba.

Ați încercat Giordani Gold Eye Brown Gel? Ce produse folosiți pentru sprâncene?

%d blogeri au apreciat: