Review lotiune de corp si maini cu trandafiri si lemn de santal Essense&Co Oriflame
Beauty,  Corp,  Oriflame,  Review

Review: Loțiune de corp cu trandafiri și lemn de santal Essense&CO Oriflame

Ceau dragilor,

La începutul sezonului rece, Oriflame a lansat o nouă gamă, denumită Essense&CO. Mi-a atras imediat atenția. Arată foarte bine, iar pagina parfumată m-a convins să o cumpăr. Mi-am ales o loțiune de corp și mâini, deoarece celelalte produse s-au vândut ca pâinea caldă. Oricum voiam să încerc ceva din următoarele produse, cele cu aromă de lîmâie și verbină. Momentan am rămas doar cu această loțiune, despre care vreau să vă povestesc astăzi.

Ce spune Oriflame despre produs

„Loţiune hidratantă pentru mâini şi corp, îmbogăţită cu uleiuri esenţiale naturale de trandafir şi lemn de santal, ce îngrijeşte perfect şi parfumează delicat pielea cu arome senzuale. Uşor absorbabilă, această formulă luxoasă, non-grasă, lasă pielea catifelată şi suplă. Oferă pielii tale acest răsfăţ hidratant, după utilizarea săpunului solid sau a săpunului lichid pentru mâini din aceeaşi gamă. Testată dermatologic.”

Ingrediente

Ingrediente lotiune de corp si maini cu trandafir si lemn de santal Essence and Co
Sursă: CosDNA

Părerea mea 
Consider că ar trebui să încep prin a recunoaște că nu îmi place deloc mirosul de trandafiri în produse de îngrijire, parfum, lumănări etc. Iar loțiunea pentru mâini și corp Essense&CO este exact din trandafiri și lemn de santal. Atunci cum am ajuns să o folosesc?
Probabil știți deja cum este când apare un produs cosmetic nou, care îți stărnește interesul și efectiv nu ai răbdare să aștepți 3 săptămână, până să apară un alt produs, din aceași gamă, dar cu miros diferit. Ei bine, de obicei sunt destul de rațională când fac cumpărături, dar se pare că mai am mici scăpări, că deh, sunt femeie! Mi-am cumpărat loțiunea pentru că eram foarte curioasă despre ce este vorba. Inițial scopul el era să fie produs de testat, fiind un nou produs lansat de Oriflame, dar a sfârșit pe biroul meu, ca și cremă de mâini.

Loțiunea Essense&CO vine ambalată într-un recipient rafinat, cu o pompiță elegantă, din plastic, dar maro, cu accent auriu. Ador ambalajul. Este elegant, se potrivește perfect pe birou  și este foarte ușor de folosit. De obicei mai uit să îmi aplic crema de mâini, dar asta este mereu langă birou și îmi aduce aminte că mâinile mele au nevoie de mai multă atenție. Produsul are o cantitate de 300 ml. Pentru asta are nota 10.

Produsul are o textură ușoară, moale, foarte fină, care în contact cu pielea pare să se topească. La prima întălnire cu parfumul loțiunii ești învăluit într-o mireasmă de trandafiri puternică. Ajunsă în contact cu pielea ea capătă un miros puternic de lemn de santal cu ușor accent de trandafiri. Pentru textură, are nota 10.

Review lotiune de corp si maini cu trandafiri si lemn de santal Essense&Co Oriflame

Este o loțiune de corp care  acționează bine în sfera ei de destinație, hidratează perfect pielea și o lasă la atingere fină și catifelată. Folosită ca și cremă de mâini, protejează foarte bine pielea, o apără de frig și uscare, oferindu-le un aspect sănătos și îngrijit.
Folosind produsul drept loțiune de corp, oferă pielii un miros plăcut, cald, protejând-o în același timp și hidratând-o profund. Aplicând loțiunea seara, după dush, am constatat că pielea mea a rămas catifelată până dimineață. Pentru asta are nota 9.

După toate cele povestite, trebuie să ajung și la ingredientele loțiunii. Iar aici am fost cam dezamăgită. Apar destul de multe bulinuțe roșii, cea ce mă întristează foarte mult. Îmi place produsul și mi-aș dori foarte mult să îl recumpăr, dar cu cealaltă aromă, de lămâie și verbină. L-am mirosit și este demențial. Acum, sper să îmbunătățească acest aspect. Cu siguranță merită mai mult. Până atunci, nota 7.

Mirosul. L-am lăsat la urmă pentru că e cel mai problematic, din experiența mea. Miroase foarte puternic, mai ales imediat ce este aplicată. Aș prefera să fie un miros mai ușor, relaxant și plăcut. La mine are exact efectul opus. Mă deranjează mirosul ei, așa din partea mea are nota 5 😀 Dar e doar părerea mea.

Review lotiune de corp si maini cu trandafiri si lemn de santal Essense&Co Oriflame

Codul produsului: 31854

Preț întreg: 37,90 lei
Preț la ofertă: 20-24 lei

Concluzie

Nota finala este 8,20/10.

Îmi place mult acest produs. Cel mai sigur, nu am să îl recumpăr exact în această variantă, dar cu siguranță o să vreau să încerc cel din lămâie și verbină, pentru că ma cucecit mirosul gamei.

Voi ați încercat produsele din gama Essense&CO? Dar loțiune de corp? Ce părere aveți despre ele?

XOXO,

signature-lindemona

%d blogeri au apreciat: