Review masca Garnier Skin Naturals parerea mea produs lindemona blog
Beauty,  Review,  Ten

Review: Masca Garnier Skin Naturals Moisture+Freshness

Bună dragilor, o noutate în primăvara asta sunt măștile de la Garnier. Le-am văzut cam peste tot în mediul online, așa că atunci când am decis să plasez comanda la Aoro, am decis să iau spre testare masca Garnier Skin Naturals Moisture+Freshness. Am ales aceasta pentru că promitea a fi o „mască de curățare și super-hidratare pentru piele normală și mixtă”. Comanda a ajuns, masca e testată, așa că aș vrea să vă vorbesc și vouă despre ea.

Despre produs

Masca șervețel Moisture + pentru ten normal sau mixt este infuzată cu extract de ceai verde, cunoscut pentru proprietățile de matifiere.

Reechilibrează tenul pentru a-l matifia, purifica și pentru a închide porii.

Ceai verde + Acid Hialuronic + Serum Hidratant
O bombă de eficacitate pentru ten normal sau mixt.” – Garnier

Părerea mea

Ingrediente Produsul conține 3 ingrediente importante pentru sănătatea tenului nostru: ceai verde, acid hialuronic și serum hidratant. Ceaiul verde este cunoscut ca fiind un ingredient esențial pentru un ten acneic, ceea ce este adevărat. Însă pe lângă acest beneficiu, ceaiul verde este bogat în antioxidanți, vitamina C și săruri minerale și atenuează apariția ridurilor. Acidul hialuronic are rolul de a păstra tenul hidratat, ceea ce ajută la prevenția apariției ridurilor și a dezhidratării pielii. Având aceste ingrediente, produsul este unul care oferă tenului un plus de hidratare, dar și de prospețime.

Mod de folosire În primul rând asigurați-vă că tenul vostru este perfect curat. Masca de hârtie este pusă pe o hârtie impermeabilă, care vă ajută să aplicați masca mai ușor pe ten și să o fixați. Apoi îndepărtați hărtia mai rigidă, lăsând masca tip șervețel fixată pe tenul vostru. Se lasă 15 minute să acționeze, apoi luați masca jos. Soluția care vă rămâne, masați-o ușor pe ten, până intră în piele. Nu este necesar să o îndepărtați cu apă. O astfel de mască se poate utiliza o singură dată, conform instrucțiunilor. Eu am încercat să o folosesc de 2 ori și a funcționat perfect și a doua oară. Am pus masca în ambalaj, exact cum a fost, iar a doua zi mi-am aplicat din nou pe ten.

Eficiență Am fost plăcut surprinsă de efectele acestei măști. La aplicarea măștii am simțit o senzație răcoroasă și extrem de hidratantă. Se aplică destul de ușor pe ten și vă puteți vedea de treabă în cele 15 minute. La îndepărtarea măștii, tenul a rămas fin, plăcut la atingere. L-am simțit toată ziua hidratat și foarte fresh. E masca care a oferit cea mai mare hidratare tenului meu. Mi-a plăcut foarte mult și sunt curioasă de beneficiile celorlalte măști.

Miros Având în vedere că este o mască care oferă prospețime pielii, masca are un miros plăcut, foarte fresh și energizant.

Ambalaj Masca vine ambalată într-un plic impermeabil, care permite produsului să rămână foarte consintent și bine îmbibat în soluție. Datorită acestuia, puteți refolosi masca cel puțin o dată, deoarece nu lasă să se usuce soluția, ci o ajută să se îmbibe din nou cu produs.

De unde? Eu mi-am cumpărat masca de la Aoro, dar o găsiți și în DM sau alte magazine, care comercializează produsele Garnier.

Cu cât? La Aoro, de unde mi-am cumpărat eu, costă 11 lei.

Cantitate Produsul are 32 grame. Masca este foarte bine îmbibată în produs.

Concluzie

M-a impresionat plăcut acest produs și mi-aș dori să încerc și celelalte două variante: Aqua Bomb și Confort. Sunt sigură că o să îmi placă. Masca este foarte bine îmbibată în soluție, este ușor de aplicat, având cantitate mare de soluție o pot folosi de 2 ori. În plus îmi place senzația pe care o oferă tenului meu, aceea de piele hidratată și foarte fresh. O recomand și cu siguranță am să o recumpăr.

Voi ați încercat masca Garnier Skin Naturals? Care vă place mai mult?

Și ce alte măști mi-ați recomanda să încerc?

%d blogeri au apreciat: