parere spray ulei pentru par oil nutritive spray gliss
Beauty,  Par,  Review

Review: Oil Nutritive Spray pentru păr de la Gliss

Bună dragilor, Frigul de afară insistă, iar iarna ne lasă de înțeles că încă nu și-a terminat treaba pentru sezonul acesta. Aerul rece și vântul ne dau în continuare bătâi de cap atunci când vine vorba de îngrijire. Printre cele mai afectate se află și părul, care în perioada asta este lipsit de volum, de strălucire, este deshidratat și foarte sensibil. Toată iarna m-am confruntat cu aceste probleme și bănuiesc că nu sunt singura. De aceea astăzi am decis să vă povestesc despre un produs care mă ajută să ameliorez problemele provocate de frig: Oil Nutritive Spray de la Gliss.

Despre produs

„ Pieptănare foarte uşoară, instant şi protecţie împotriva vârfurilor despicate.

BALSAMUL EXPRESS-REPAIR OIL NUTRITIVE asigură o pieptănare instantă şi uşoară pentru părul lung cu vârfuri despicate. BALSAMUL EXPRESS-REPAIR OIL NUTRITIVE netezeşte suprafaţa părului şi reduce cu până la 85 % vârfurile despicate.

Formula pentru vârfuri despicate cu 8 uleiuri nutritive de reparare protejează vârfurile şi conferă părului o strălucire sănătoasă – fără clătire. Formula inovatoare de reparare cu cheratină lichidă repară cu precizie părul deteriorat şi reface suprafaţa firului de păr.” – Gliss

Ingrediente

ingrediente oil nutritive spray gliss

Părerea mea

Ingrediente În ceea ce privește ingredientele, jumătate sunt sunt super ok pentru piele, jumătate sunt mai puțin prietenoase cu pielea pe termen lung. Având în vedere că nu vin aplicate direct pe piele, e ok. Cele mai „urâte” ingrediente, sunt de fapt aromele, însă depinde foarte mult și de dozajul acestora folosit în produs.

Mod de aplicare Produsul este bifazic, iar înainte de utilizare trebuie agitat foarte bine, până se amestecă complet cele două părți. Apoi se pulverizează pe păr de la jumătate către vârfuri. Dacă aveți părul gras, evitați să aplicați spray-ul pe rădăcini, deoarece v-a grăbi apariția sebumului. De asemenea, pulverizați de 4-5 ori, depinde de părul fiecăruia, pentru a nu încărca firul de păr. Se poate aplica atât pe părul umed, cât și pe cel uscat.

parere produs oil nutritive spray gliss pentru par

Eficiență Partea asta este cea mai controversată. Am citit multe păreri despre acest produs, iar unii spuneau că nu le place absolut deloc pentru că nu repară vârfurile despicate. Nu cred că există vreun produs minune care să repare vârfurile despicate, ad-litteram. Consider că produsele de acest gen sunt destinate prevenției, nu tratării. Vârfurile despicate clar nu pot fi reparate, produsele nu conțin nici un lipici minune pentru vârfuri. La această problemă există unica soluție: foarfeca (ok, s-au mai descoperit și alte modalități de a tunde, dar ideea e aceași :D).

Mi-e îmi place produsul acesta. Sunt la a doua sticluță și l-am recumpărat în special pentru sezonul rece. Părul meu este extrem de slab, în perioada asta se electrizează groaznic și se încâlcește. Acest spray mă ajută să ameliorez aceste probleme. Cel mai bine se descurcă la descâlcit părul. Îl lasă fin și super ușor de pieptănat. La hidratare nu se descurcă cel mai bine, dar vine în ajutor. Pentru asta eu aplic strict pe vârfuri Ulei pentru păr cu efect de netezire Eleo de la Oriflame, despre care v-am povestit într-un review. Îmi place și faptul că lasă un miros plăcut și oferă strălucire părului.

Miros Oil Nutritive Spray miroase foarte bine, ușor dulceag și relaxant, parcă a ulei de macadania și argan, uleiuri ce se află în compoziția lui. Deși în sticluță miroase puternic și puțin cam aspru, pulverizat pe păr este super plăcut.parere produs oil nutritive spray gliss pentru par

Ambalaj Produsul vine ambalat într-un recipient auriu, bling-bling, cu capac negru. Are pulverizator care permite dozarea optimă pe tot părul. În plus, are pompiță super ok și îl poți folosi până la ultima picătură.

De unde? Îl găsiți peste tot, de la magazine micuțe, până la hypermarketuri, în DM sau online.

Cu cât? Prețul spray-ului variază între 14 lei și 16 lei.

Cantitate Vine într-un recipient de 200 ml, cantitate super suficientă pentru cel puțin un sezon, dacă îl folosiți în permanență și destul de mult.

Valabilitate Este valabil 12 luni de la deschidere, astfel că vă puteți bucura de el pe parcursul întregului an.

review oil nutritive spray gliss pentru par

Concluzie

Îmi plac produsele Gliss și mai ales aceste spray-uri. Le folosesc des pentru că nu îmi încarcă părul, mă ajută să îl piaptăn foarte ușor, fără să îl agresez și miros plăcut. Dacă gâsesc produse care îndeplinesc cel puțin criteriile acestea e posibil să îl înlocuiesc, însă până atunci rămân cu drag la Gliss și la Oil Nutritive Spray.

Voi ați folosit Oil Nutritive Spray Gliss? Ce părere aveți despre el? Ce alte produse de îngrijire a părului folosiți?

%d blogeri au apreciat: