Review paleta makeup revolution hoph x extra spice
Makeup,  Review

Review: Paleta Makeup Revolution Soph X Extra Spice

Descoperită în luna noiembrie a anului trecut, Paleta Makeup Revolution Soph X Extra Spice m-a uimi de-a dreptul. A fost primul meu contact cu produsele acestei firme. Și cu siguranță nu ultima. Iar astăzi vreau să vă povestesc doar despre ea.

Despre produs

Paleta de farduri de ochi Makeup Revolution Soph X Extra Spice combină 18 nuanțe mate și sclipitoare, cu care puteți realiza atât un machiaj de zi, cât și un număr nelimitat de look-uri îndrăznețe. Paleta a fost concepută împreună cu vloggerița de fashion and beauty Sophie „SophDoesNails“.
Caracteristici:
– conține 12 farduri mate și 6 farduri strălucitoare, în nuanțe predominant calde
– fardurile sunt saturat pigmentate și nu se fărâmițează sub ochi
– textura fină aderă perfect la pleoape
– oglinda practică permite aplicarea fardurilor oriunde vă aflați

Notino.ro

Ingrediente

Părerea mea

Paleta Soph X Extra Spice m-a cucerit din prima datorită diversității culorilor. Are culori foarte plăcute, atât pentru machiajele de zi cu zi, cât și pentru un machiaj de seară mai deosebit. A fost primul meu contact cu produsele celor de la Makeup Revolution. Am văzut că cei de la Notino au o ofertă bună și în plus primeam un pachet cadou. V-am povestit despre ce mi-am cumpărat atunci în articolul Cumpărături de la Notino.

Ingrediente La acest capitol, fardurile stau destul de bine, cu excepția faptului că au în compoziție 2 parabeni: propylparaben și metylparaben. Totuși, un plus îl recâștigă pentru că este cruelty-free and vegan.

Mod de folosire Fardurile arată foarte bine și sunt pigmentate chiar și când sunt folosite direct pe pleoape, fără o bază. Paleta conține culori deschise, de tranziție, culori închise și farduri care pot fi folosite pentru iluminare.

Eficienţă V-am pregătit swatch-uri cu toate fardurile din paletă, aplicate atât direct pe piele, fără nici o bază, cât și aplicate cu o bază pentru farduri de la NYX. Fardurile rezistă foarte bine pe pleoape, nu se sfărămițează, nu se adună în pliuri și rezistă toată ziua. Toate se blenduiesc foarte bine.

Textură Fardurile mate sunt ușor prăfoase, iar cele sidefate au o textură mai cremoasă. Acestea din urmă prefer să le aplic direct cu degete sau cu un aplicator cu burețel.

Ambalaj Paleta are un ambalaj foarte frumos, roz pudrat cu crem, solid și o oglindă mare și utilă. Cu toate astea, am reușit să o scap pe jos și mi s-a rupt exact la inchidere. Dar fardurile au rămas perfect la locul lor.

Miros Are un miros clasic, de farduri. Nu conține alte mirosuri/parfumuri.

De unde? Eu am achiziționat paleta de la Notino, însă o găsiți și pe Pink Panda (au multe produse Makeup Revolution) sau 1001Cosmetice.ro.

Cu cât? La oferta de care am profitat eu era 58 lei, însă prețul e 62-70 lei.

Cantitate 18 farduri x 0,8 g

Valabilitate 12 luni de la deschidere.

makeup revolution paleta soph x

Concluzie

O paletă foarte frumoasă, cu un raport calitate-preț excepțional. Sincer, având în vedere că are un preț foarte mic pentru o paletă de 18 culori, am fost foarte sceptică. Nu credeam că poate fi atât de pigmentată și bună. M-a surprins foarte plăcut și mi-a deschis apetitul pentru produsele de la Makeup Revolution. De abea aștept să descopăr cât mai multe.

Ați încercat paleta Makeup Revolution Soph X? Dar alte produse de la Makeup Revolution?

BONUS: Vă las două machiaje realizate de mine folosind doar fardurile din această paletă 😉

%d blogeri au apreciat: