Review: Parfum Giordani Gold Essenza oriflame
Beauty,  Oriflame,  Review

Review: Parfum Giordani Gold Essenza

giordani gold essenza oriflame
Ceau dragilor, V-am promis că vă pregătesc repede repejor un articol despre cel mai așteptat produs de la Oriflame: parfumul Giordani Gold Essenza.
Parfumul a fost creat de celebrul parfumier Fabrice Pellegrin. Pellegrin a creat unele dintre cele mai faimoase parfumuri din lume pentru Thierry Mugler, Diptyque, Giorgio Armani, și, bineînțeles, Oriflame. Hai să vedem cum a creat acest superb parfum, chiar de la el:

 

Această notă nu va mai fi folosită pentru niciun alt parfum, decât pentru Giordani Gold Essenza.” 

Despre produs

„Conceput în jurul notei exclusiviste Luxury Essenza a florilor de portocal, acest parfumul luminos evocă povestea luxului autentic şi a măiestriei, începând cu sticla rafinată, capacul finisat cu foiţă de aur veritabil şi până la ultimul strop de parfum, cu o concentraţie înaltă şi în acelaşi timp subtil. Un parfum premium floral-lemnos, pentru femeia care, prin ea însăşi, personifică arta de a trăi frumos.”
Este esență de parfum, cea mai concentrată și persistentă formă a unui parfum, cu note principale din bergamotă calabriană, flori de portocal și lemn din Toscana. Parfumul este prezentat într-o sticlă somptuoasă, impunătoare, cu detalii din foiță de aur veritabil pe capac. Sticluța are 50 ml, îl găsiți la o super ofertă. Prețul de lansare este 109,99 lei sau cu voucher la 89,99 lei (contactează-ți consultantul pentru reducere), iar dacă ești consultant/client direct, prețul este mai mic cu 23%, 30% sau chiar 40% mai mic! Codul produsului este 31816.

Părereaa mea

Review: Parfum Giordani Gold Essenza oriflame
Ambalaj:
Parfumul vine într-un ambalaj frumos, auriu, dintr-un material foarte rezistent. Sticluța parfumului este absolut superbă: elegantă, rafinată și de calitate. Capacul este cu detalii din foiță de aur. Arată foarte bine, iar dacă vrei să oferi un cadou de neuitat, sigur e o alegere bună.
Parfum:
Predomină mirosul florilor de portocal. Este un parfum floral-lemnos. Nu este deloc dulce, mai degrabă aș spune că are o ușoară tentă de parfum fresh.
Persistență:
De când mi-a ajuns comanda de la Oriflame am pus la încercare acest parfum. Și l-am folosit zilnic. Persistă foarte bine. Momentan sunt dată cu el. Am dat 2 pufuri acum 4 ore și încă se simte parfumul. Este un parfum puternic, dar nu înecăcios.

 

Concluzie
Îl ador. Clar este că Giordani Gold Essenza este un parfum care intră în lista preferatelor și ocupă un loc important. Vi-l recomand cu mare căldură. Dacă vă plac parfumurile floral-lemnoase, este perfect. Și sigur îl voi recumpăra.

 

Ați încercat parfumul Giordani Gold Essenza? Ce părere aveți despre el?

%d blogeri au apreciat: