Review rimel the one volume blast smokey black oriflame
Beauty,  Makeup,  Oriflame,  Produse favorite,  Review

Review: Rimel The ONE Volume Blast Smokey Black by Oriflame

Ceau fetelor,

Ați văzut în campania precedentă de la Oriflame că a fost lansat un nou rimel? Eu da. Și nu am putut să rezist tentației de a-l încerca. Tocmai mi se termina un rimel și acesta a picat la fix . Este vorba despre noul rimel The ONE Volume Blast Smokey, disponibil doar în nuanța Black, cum dă de înțeles și numele lui. Oriflame mai are un rimel din gama The ONE, tot cu numele de Volume Blast. Pe acela nu l-am încercat, dar din câte am văzut, periuțele sunt exact la fel. De fapt, la prima vedere, diferența pare în culoarea ambalajului, primul fiind fucsia închis, iar cel nou este negru, iar în denumire are adăugat cuvântul Smokey. Dar chiar m-a făcut curioasă cu ce altceva se deosebește. Promit să stau la pândă să îl prind în catalog și să vă spun exact diferența, dacă există una.

1DSC00571

Hai să vedem ce spune Oriflame despre produs

„Pentru volum de maxim impact cu efect smokey intent. Sistemul Bold Boost Wax conferă volum genelor tale, fără să le adune sau să le încarce. Perii mai mici ai periei Lash Burst amplifică volumul. Formula negru carbon adaugă profunzime genelor, pentru o intensitate și mai mare a efectului smokey.”

Ingrediente

Ingrediente Rimel The ONE Volume Blast Smokey Black

Iar acum să trecem la părerea mea despre acest rimel The ONE de la Oriflame.

Mă bucur extrem de mult să văd că are ingrediente ok, care nu sunt iritante și nici nu afectează pe termen lung, cu excepția propylparaben-ului. Nota 8,50.

Rimelul are o periuță clasică, cu perii mici și egali, flexibilă. Inițial am zis că sunt prea mici și că sigur nu vor oferi volum genelor mele. Dar este foarte ușor să te obișnuiești cu peria. Este ușor de folosit, îmi place. Pentru asta ar primi nota 7,50 de la mine.

1DSC00581

Ambalajul este clasic, simplu, după cum ne-am obișnuit deja cu celelalte rimeluri din gama The ONE. Îmi plac mult pentru că nu ocupă mult loc și le pot pune oriunde. Apreciez foarte mult faptul că toate rimelurile de la Oriflame sunt sigilate. Designul e super, nota 10.

1DSC00570

Nuanța disponibilă este doar Black (negru), dar asta nu mă deranjează, având în vedere că nu prea folosesc alte nuanțe. Îmi place că este un negru intens, care își păstrează culoarea pe perioada întregii zile. Nota 10.

Rezistă bine pe genele mele, nu cade, nu se întinde, nu curge. Chiar și după câteva ore arată impecabil. La prima aplicare mi se părea cam lichid, dar pe urmă am observat că este ok, mai cremos decât credeam inițial. Nota 9.

Nu oferă un volum extrem. Îmi place că alungește genele și le dă un volum frumos, ușor dramatic.

1Untitled-1

Cod produs: 32278

Preț întreg: 27,90 lei

Preț aproximativ la ofertă: 17-20 lei

Nota finală este de 9/10. În concluzie, sunt mulțumită de el, îmi place. Cel mai probabil nu v-a deveni produsul favorit, fără care nu o să pot trăi, dar îl recomand, mai ales dacă vă place periuța super simplă. Dar vă recomand să încercați orice rimel The ONE, sunt de calitate și la prețuri foarte bune.1DSC00573

Voi ce rimel folosiți? Ați încercat cel puțin un rimel The ONE de la Oriflame?

Aștept răspunsurile voastre mai jos. Vă pup,

signature-lindemona

%d blogeri au apreciat: