review sampon uscat batiste original
Beauty,  Par,  Review

Review: Șampon uscat Batiste Original

Ceau dragilor, foarte popular în rândul bloggerilor români, dar și a celor din străinătate, Batiste clar ne-a atras atenția de mai multe ori. L-am văzut peste tot în mediul online, așa că mi-am dorit să îl văd și în mediu offline, mai exact la mine acasă și în acțiune. L-am testat temeinic și acum că este spre sfârșite avem un review. Azi vorbim despre șampon uscat Batiste, varinata Original.

Despre produs

Șampoanele uscate Batiste oferă un ajutor imediat părului dumneavoastră. Revitalizează rapid și comod părul obosit și tern și îi conferă un aspect lejer și un parfum proaspăt. De acum înainte nu mai trebuie să suferiți din cauza părului gras sau a coafurii fără volum între două spălări! Șampoanele Batiste vă asigură un păr curat, proaspăt și voluminos, oricând și oriunde! Este suficient să pulverizați șamponul Batiste pe păr, să masați uşor și să continuați coafarea obișnuită. Obțineți în câteva minute un păr curat și frumos, cu un volum elegant.Firma britanică Batiste vă oferă o paletă largă de șampoane uscate, dintre care îl puteți alege uşor exact pe acela care vi se potrivește. Șampoanele uscate Batiste sunt oferite în variante speciale pentru blonde şi brunete, precum și pentru părul vopsit. Vă vor fermeca și prin aromele de fructe sau florale, pline de prospețime. Nu vă stricați buna dispoziție datorită coafurii fără volum! Oferiți părului un aspect proaspăt în câteva minute, datorită șampoanelor uscate Batiste!” – Aoro

Ingrediente

Ingrediente Batiste origimal
Sursa: CosDNA

Părerea mea

Ingrediente Începem cu o parte mai negativă. Dacă luăm la analizat ingredientele găsim doar două care sunt super ok, celelalte sunt așa și așa: cu bune și cu rele. Cel mai rău poate fi alcoolul denat, care este iritant. Eu nu am probleme cu el, nu îmi cauzează iritații, măncărimi sau alte neplăceri. Eu nu sunt fan șampoane uscate. Le consider foarte bune la casa omului în momente de maximă grabă. Sunt momente în care trebuie să fugi repede undeva, nu ai timp să îți speli părul și nici nu poți pleca cu părul murdar. În astfel de momente aceste produse sunt divine. Însă eu nu îl folosesc zilnic. Prefer să îmi spăl părul oricât de des ar fi nevoie. Cred (iar părul meu îmi confirmă teoria) că este mult mai sănătos pentru un păt gras și firav să fie mereu curat. Șamponul uscat mă ajută când e nevoie, dar nu curăță părul, doar absoarbe sebumul. Așa că ingredientele acestea atâta timp cât nu îmi cauzează nici un fel de probleme, sunt acceptabile. Deși m-aș bucura dacă ar fi posibil să fie mai „sănătoase”.

Mod de utilizare

Agitați bine înainte de utilizare.

  1. Pulverizați la rădăcină, de la o distanță de 30 cm.
  2. Masați părul cu degetele, apoi sctuturați părul.
  3. Gata! Acum puteți peria și ccoafa părul.

Mai ușor de atât nu cred că poate fi. Cum spuneam, este modalitatea de a face părul să arate super bine în doar câteva secunde. Cu șamponul clasic durează mult mai mult până îl speli, să nu vorbim de uscat (mai ales cine nu are „noroc” de un păr subțire și puțin). De fapt asta este și ideea acestor șampoane: rapiditate, eficiență, look perfect.

review sampon uscat batiste original

Eficiență Până acum este cel mai bun șampon uscat încercat. Redă volumul părului, împrospătează și arată aproape ca proaspăt spălat.

În general, dacă  mi se îmbăcsește părul, prefer să îl spăl. Totuși apar uneori momente în care trebuie să mă grăbesc undeva sau simt că încă nu are nevoie de o spălare, dar vreau să îl împrospătez sau să scot mirosul din păr, iar atunci este prietenul care te scapă de toate aceste probleme. Mie îmi place să îl folosesc cel mai mult pentru a scoate mirosul din păr (când stau în bucătărie sau de la fum de țigară). Este foarte neplăcut să faci baie, iar după câteva minute părul tău să se îmbăcsească cu tot felul de mirosuri de țigări, mâncare etc. Atunci este perfect să îl ai la-ndemână.

Un alt aspect important, redă volum părului și îl împrospătează. Însă după aplicare eu tot îmi simt părul murdar, deși arată foarte bine, și seara neapărat îl spăl. Unii știu că îl reaplică și a doua zi, dar sincer eu nu rezist.

Persistență Persistă excelent întreaga zi, atât ca efect asupra părului, cât și mirosul.

Miros Are un miros foarte plăcut, fresh, ușor spre dulce-acrișor. Mirosul este plăcut, lejer și împrospătează părul. Nu este înțepător sau înecăcios. Lasă părul ușor parfumat și proaspăt. Varianta asta poate fi folosită și de bărbați pentru că nu are un miros feminin.

review sampon uscat batiste original

De unde? Eu l-am cumpărat din farmacia Sensiblu, însă îl găsiți și la Aoro.roHairCare.ro sau ȘamponUscatBatiste.ro (nu e site oficial).

Cât costă? La Sensiblu era cu 23,99 lei, însă am prins o ofertă de 1+1 la jumătate de preț (am văzut des această ofertă). Din câte am văzut, Originalul este cel mai ieftin.

La Aoro.ro este cu 20 lei mare și 14 lei mic.

La HariCare este cu 23 lei mare, 13 lei mic.

La ȘamponUscatBatiste este cu 30 lei mare sau 17 lei mic (50 ml).

Cantitate Îl găsiți în două variante, ambalaj normal de 50 ml și ambalaj mare de 200 ml. Cel prezentat este de 200 ml.

Site oficial: Batiste România

Concluzie

Mă mai așteaptă varianta Volume, însă acesta sigur v-a rămăne preferatul meu. Am să îl recumpăr cu mare drag.

Voi ați încercat șampon uscat Batiste? Care variantă vă place cel mai mult și de ce?

Ne auzim în secțiunea de comentarii. Vă pup,

semnatura beauty blogger lindemona

%d blogeri au apreciat: