Beauty,  Corp,  Review

Review: Spuma de dus Nivea Silk Mousse Creme Soft

Bună dragilor, umblă vorba despre niște produse recent lansate, și anume despre spuma de dus Nivea. Curiozitatea cum nu îmi dă voie să nu le bag în seamă, am zis că trebuie neapărat să le încerc și eu. Iar astăzi aș vrea să vă spun experiența mea cu ele și ce părere am despre aceste produse. Eu mi-am ales varianta Creme Soft, cu ulei de migdale.

Despre produs

,,NIVEA ți-a pregătit o experiență de îngrijire cu totul nouă, pentru că meriți momente de răsfăț care îți vor transforma în bine starea de spirit și întreaga zi!

Prima Spumă de duș de la NIVEA te va învălui într-o îmbrățișare ușoară și catifelată, din cap până-n picioare. Spuma bogată se întinde delicat pe piele, hidratând-o în profunzime, lăsand-o mătăsoasa și discret parfumată. Astfel, dușul devine acel 1% din ziua ta care le transformă pe celelalte 99%.

O senzație minunată, care va schimba modul în care privești dușul zilnic: cu Spuma de duș NIVEA, îl transformi în momentul tău de răsfăț delicat!” – Nivea

Ingrediente

Ingrediente spuma de dus Nivea

Parerea mea

Ingrediente În această privință nu pot spune că produsul stă tocmai bine, are destul de multe ingrediente la limită, 4 dintre ele fiind total neprietenoase cu pielea, atunci când sunt folosite prea des.

Mod de folosire Noua spumă de duș Nivea este ușor de folosit. Agită bine tubul pentru a permite produsului să se facă spumă. Apoi ținând ușor înclinat, pune cantitatea dorită în palmă. Gata! Te poți bucura de atingerea catifelată a spumei de duș.

Spuma de dus Nivea Silk Mousse Creme Soft

În ceea ce privește modul de folosire a produsului este simplu. Am auzit cum că este mai ușor de aplicat. Acum nu văd ce ar fi dificil la un gel de duș obișnuit. Este cam același lucru. Din contră, acesta trebuie agitat de fiecare dată. Fiind într-un ambalaj mic, mie mi se pare practic de luat în bagaj și cred că șansele ca acesta să curgă sunt mai puține.

Eficiență Aveam așteptări foarte mari de la acest produs. Am văzut o mulțime de recenzii pozitive și s-a povestit despre el peste tot. E un produs bun, miroase tipic produselor clasice Nivea. Spuma este super faină, multă și fină la atingere. E un răsfăț când o aplici. Însă nu am observat să hidrateze, așa cum promite. Defapt, nu hidratează deloc pielea. Nu o lasă catifelată, fină la atingere, doar curată. Și tocmai asta îmi doream de la ea, mai ales că am ales varianta cu ulei de migdale. În privința asta m-a dezamăgit.

Miros Spuma de dus Nivea miroase la fel ca toate produsele clasice Nivea. Pentru gusturile mele, are un miros ușor prea puternic. Uneori mă deranja mirosul, dar pe parcurs m-am obișnuit cu el.

Ambalaj Cum spuneam, spuma de dus Nivea arată ca un spray, care trebuie bine agitat înainte de folosire. Ambalajul este practic și îmi place să îl iau cu mine când sunt plecată. Nu ocupă mult spațiu și știu că nu curge în bagaj. Sistemul de dozare e bun, dar trebuie să te obișnuiești cât ai nevoie să folosești, altfel riști să scoți prea mult produs.

Spuma de dus Nivea Silk Mousse Creme Soft

De unde? Îl găsiți în magazine, online la Aoro, hypermarketuri, peste tot.

aoro.ro

Cu cât? Prețul variază între 12 și 14 lei. Mi se pare cam mult pentru acest produs. Se termină foarte repede, mai ales dacă vă plac produsele spumoase.

Cantitate Toate spumele din această gamă au 200 ml.

Spuma de dus Nivea Silk Mousse Creme Soft

Concluzie

Acestea fiind spuse, nu cred că am să recumpăr produsul. Este ok, dar prețul ridicat și faptul că nu hidratează deloc pielea mă fac să nu îmi doresc să îl recumpăr. Poate doar dacă îți vor îmbunătăți anumite aspecte la viitoarele produse de acest tip. Până atunci, vă recomand clasicele geluri de duș de la Nivea care sunt foarte bune, hidratante și la preț avantajos.

Ați încercat noua spuma de dus Nivea? Ce parere aveți despre ea? Care este produsul vostru favorit din portofoliul celor de la Nivea?

 %d blogeri au apreciat: