Beauty,  Oriflame,  Par,  Produse favorite,  Review

Review: Ulei pentru păr cu efect de netezire Eleo Oriflame

Ceau dragilor,

Țineți minte că vă puneam în articolul cu Unboxing Oriflame C11 2015 că mi-am cumpărat ulei pentru păr Eleo cu efect de netezire? Ei bine, a venit momentul să îl punem în lumina reflectoarelor și să povestim mai detaliat despre el. Și am atâtea lucruri să vă spun despre el…

Despre produs

„Ulei de lux, cu formulă bogată, somptuoasă şi totodată non-grasă, infuzat cu uleiuri naturale din argan şi trandafir, cu extract din brusture şi vitamina F. Hrăneşte intens firul de păr din interior spre exterior, pentru a-i conferi un aspect neted, ordonat, maleabil şi cu parfum încântător. Pentru toate tipurile de păr. Perfect pentru părul ondulat, greu de cuminţit.”Oriflame

Ingrediente

Ingrediente ulei pentru par eleo cu efect de netezire oriflame
Sursa: CodDNA

Părerea mea

Ingrediente. În privința ingredientelor folosite în acest ulei pentru păr nu sunt cea mai încăntată, dar nefiind un produs pentru piele, sunt ok. Faptul că unele sunt comedogenice chiar nu mă deranjează, fiind un produs pentru păr, nu pentru ten, nu văd problema.

Ce conține? Uleiul pentru păr Eleo conține ulei de argan, vitamina E, vitamina F, antioxidanți și acizi grași esențiali, extract din brusture, ulei de trandafiri, ulei de ceai verde și ulei de cocos.

ulei eleo smoothening oil

Mod de folosire

Pune câteva picături în palmă, distribuie produsul pe ambele palme, apoi aplică pe păr, de la jumătate în jos, spre vârfuri. Încearcă să eviți aplicarea uleiului pe scalp, deoarece va îngrășa părul. Scalpul produce sebum în mod natural, astfel că la rădăcină nu este nevoie să aplicați un ulei. Un ulei o să stimuleze scalpul să se îngrașe mai repede, ceea ce nu ne dorim.

Ulei pentru păr Eleo cu efect de netezire este pentru toate tipurile de păr. Perfect pentru părul ondulat, greu de cuminţit.

Eficiență. Uleiul pentru păr Eleo este absolut mi-nu-nat! Îl ador. Mă ajută să calmez părul atunci când o ia razna, când firele mici pur și simplu nu mă ascultă, îmi lasă părut neted, moale, foarte plăcut la atingere. Îi oferă un aspect frumos, de păr sănătos. În plus, previne despicarea firelor de păr. Îl folosesc zilnic pe vârfuri. Eu am părul gras, slab, cu fir subțire și nu am nevoie decât de 3-4 picături (nu pompițe). Îl pun în palmă, îl încălzesc ușor și apoi aplic pe păr. Nu îngrașă părul (doar dacă e folosit în cantitate mai mare decât părul are nevoie) și îi lasă un miros plăcut.

Ambalaj. Vine ambalat într-o cutie neagră. Produsul este într-o sticluță din plastic, elegantă, de foarte bună calitate. Pentru aplicare are o pompiță, care îți permite să dozezi foarte bine cantitatea de produs folosită.

Persistență. Odată aplicat, acest ulei pentru păr lasă părul hidratat și neted întreaga zi. Sunt rare momentele în care simt că am nevoie de o reaplicare a uleiului. De multe ori este suficient să aplic doar după spălare, după ce îl usc cu feon.

Miros. Miroase foarte plăcut și relaxant, ușor a ulei de argan. Are un miros dulceag, dar foarte plăcut. Acel miros călduros, dacă știți la ce mă refer. Și persistă bine în firul de păr câteva ore de la aplicare.

De unde? Se găsește în cataloagele Oriflame sau pe site-ul oficial Oriflame.ro. Puteți contacta un consultant Oriflame sau să vă comandați chiar voi (lăsați-mi un mesaj și vă explic cum și cum puteți beneficia de discount-uri).

Cât costă? Prețul întreg este de 49,90 lei, dar îl puteți găsi de multe ori în catalog, la ofertă, prețul fiind de 32-35 lei.

Cod produs: Îl găsiți cu codul 31615.

Cantitate 50 ml

ulei pentru par eleo cu efect de netezire

Concluzie

Se mai pune problema dacă am să îl recumpăr sau nu? De abea aștept. Deși cred că va mai trece ceva timp, pentru că se consumă atât de greu. Dar următorul va fi cel pentru protecție, pentru că vreau să văd și efectele lui. Merită din plin nota 10 și jos pălăria.

Voi ați încercat produsele din gama Eleo? Cum vi se par? Ce ulei pentru păr folosiți?

Vă pup,

unboxing oriflame

%d blogeri au apreciat: