Cutia mea Pick N Dazzle
Beauty,  Corp,  Cumparaturi,  Makeup,  Par,  Ten,  Unboxing,  Unghii

Cutia mea Pick N Dazzle #1

Bună dragilor, din luna martie am decis să mă abonez la cutia cu surprize oferită de Pick N Dazzle. Am urmărit câteva unboxing-uri ale altor bloggeri și am zis că trebuie să încerc și eu produsele din portofoliul lor. Am intrat pe site-ul celor de la Pick N Dazzle și am studiat puțin oferta lor.

Am descoperit 3 tipuri de abonamente: Sleek Picks, Dazzling Picks și Premium Picks. Mi-am ales cutia Dazzling Picks, cu abonament timp de 6 luni, prețul 159 lei/cutie, valoarea produselor 260+ lei, 4-5 produse cosmetice, branduri superioare. Am completat profilul meu de frumusețe datorită căruia cei de la Pick N Dazzle îmi pot sugera sau trimite produse care se pliază pe necesitățile şi preferinţele mele. Iar cutia mea a ajuns la mine și m-am bucurat să descopăr produse noi, de la branduri pe care până acum nu am avut ocazia să le încerc. Aceasta a fost cutia mea din luna martie Pick N Dazzle:

1.Cremă pentru ten Nutrix Caviar Kueshi, cremă nutritivă de caviar cu FPS 15, cu o cantitate de 50 ml. M-a tentat foarte tare această cremă, aşa că am decis să o încerc, chiar dacă aveam deja alte creme pregătite. Îmi place foarte mult, e hidratantă, intră repede în piele şi nu îngraşă tenul. O folosesc de obicei seara pentru că ziua îmi doresc ceva mai matifiant. Am să revin cu informaţii detaliate despre ea.

2. Eve’s Ready to Wear Lipstick de la Teeez Cosmetics. Eu am primit o nuanță superbă de mov închis, Casual Aubergine. Dar colecția conține în total 16 culori intense, potrivite pentru fiecare femeie. Nu am avut produse de la Teez Cosmetics, deși am văzut mai multe lucrușoare interesante de la ei. Culoarea primită m-a surprins, iar primul instinct a fost să aplic rujul pe buze. Am rămas șocată. E un ruj extrem de pigmentat, dar mai ales foarte cremos. E incredibil cât de alunecos este pe buze. Așa că aveți grijă cum îl aplicați. Totuși… deși este o culoare mai pretențioasă, arată foarte bine pe buze. Prima impresie a fost wow. De abea aștept să îl testez mai în detaliu.

3. Nail Polish Powder Pink Glitter Bionature de la Lady Lya BIO.  O ojă foarte naturală, cu o culoare pudrată, dar cu glitter. Deși îmi place nuanța, nu prea îmi place să o port pe toate unghiile, așa cum este ea. Așa că am încercat să o aplic pe unghie, iar cu o altă ojă albă am făcut un french. Mi-a plăcut așa. Prima impresie este una plăcută, rămâne să văd și celelalte aspecte, precum rezistența, uscarea, etc. Cei de la Lady Lya BIO susțin că ojele lor sunt speciale pentru că conțin 85% ingrediente naturale, hrănesc și revitalizează unghia. O să vedem dacă e așa.

4. Blue Berry Juicy Mask Sheet de la Holika Holika. O mască de tip șervețel cu coacăze negre. Revitalizează foarte bine tenul. Este o mască de tip şerveţel, foarte bine îmbibată cu produs. O poţi folosi cel puţin de 2 ori, la cât produs are. Lasă tenul mai fresh, odihnit. De abea aştept să încerc şi alte produse de la Holika Holika.

5. Dermorestoring Shampoo for oily hair Linga-Age de la Bottega di Lungavita. Un șampon special pentru părul gras din ingrediente naturale. Are un miros superb, foarte fresh și extrem de revigorant, care parcă te trezește la viață. Șamponul este destul de lichid, dar curăță bine părul. Sticluța este puțin cam ineficientă, fiind mai greu de dozat. În rest, îşi face foarte bine treaba, lasă părul curat şi amână puţin apariţia sebumului.

6. Tokyo – body lotion de la Mades Greetings. Loțiune pentru corp, într-o cantitate de 75 ml, iar din spusele lor aroma este un mix oriental. Sincer, nu are un miros putermic și nici oriental nu prea mi se pare. Pare o cremă hidratantă, care intră repede în piele și lasă pielea ușor parfumată. Mi se pare că miroase a curat, ușor simt o notă florală. Dar toate astea din prima impresie. Calitatea se arată pe parcurs, așa că am să revin mai târziu cu detalii despre ea.

Mostre:

  • Cremă Ultra Tem Cell Kueshi
  • Cremă Innistree
  • Cremă Extra Rich Cream Nourishing Naobay
mostre primite cutia Pick N Dazzle crema kueshi innistree naobay

Aceasta a fost prima mea cutie Pick N Dazzle și de abea aștept următoarele. Momentan sunt mulțumită de ce am primit, mai ales că produsele sunt de la branduri diferite. Așa am posibilitatea să încerc mai multe. Un alt aspect care mi-a plăcut este faptul că produsele primite într-adevăr se potrivesc necesităților mele și mostrele sunt foarte bine alese și normal, bine venite 🙂

Aș vrea să știu dacă ați fost vreodată interesate de cutiile Pick N Dazzle și dacă ați dori mai multe delatii despre ele (cum alegi un abonament, condiții, cum poți alege produsele din cutie, cum livrează etc.).

Tu ai încercat produsele de la Pick N Dazzle?

%d blogeri au apreciat: