Cutia mea pick n dazzle #4
Beauty,  Corp,  Makeup,  Ten,  Unboxing

Cutia mea Pick N Dazzle #4

Revin cu o nouă cutie Pick N Dazzle, cea de-a patra de la ei. V-am povestit despre celelalte pe blog și cu siguranță o să ne revedem și cu altele. Până atunci, hai să analizăm produsele primite.

1.Matte primer de la Miss Cop

Primer-ul încă așteaptă rândul frumos ambalat și pus departe de tentație. Deși de abea mă pot abține să nu îl deschis și să îl încerc. Dar am alte produse care trebuie terminate. Am să revin cu o părere despre el.

Cutia mea pick n dazzle #4 Kueshi Regenerist Oil ulei de macese

2.Regenerist Pure Rosehip Oil de la Kueshi

Un ulei de măceșe extrem de bun. Îl ador de la prima folosire și v-am povestit deja despre el pe scurt în Favoritele lunii februarie 2019. Cu siguranță îl recomand. Ajută la diminuarea petelor lăsate de acnee, hidratează pielea, redă elasticitate, iar tenul arată perfect. Eu îl folosesc pe timpul nopții pentru a-i permite să își facă efectele. Este potrivit și pentru corp, mai ales dacă aveți cicatrici, vergeturi sau celulită. Vreau neapărat să vă pregătesc și un articol doar despre acest produs.

Descoperă alte produse în Cutia mea Pick N Dazzle #3

3.Spa Energy Regenerating Cream

O crema care promite regenerarea pielii și hidratare. După cum puteți vedea, crema este spre sfârșit. E o cremă hidratantă, destul de lejeră, textură cremoasă. Eu o folosesc atât pe timp de zi, cât și seara. Hidratează tenul și îl lasă catifelat, cu aspect frumos și sănătos.

4.Mades Tones Cheeky & Flirty hand cream

O cremă hidratantă, intră repede în piele, o lasă califelată și fină la atingere. În plus, are un miros tare plăcut. Chiar îmi place crema asta și vreau să încerc și alte produse de la ei. Este genul acela de cremă de poate fi folosită pe timp de zi, deoarece nu este extrem de uleioasă. Are un miros frumos și persistent.

Sau poate o să îți placă produsele din Review: Cool Recovery Gel Kueshi

Poți să îți comanzi propria cutie de frumusețe. Cum? Intră pe Pick N Dazzle, crează-ți profilul de frumusețe cât mai atent și corect. Apoi alege ce tip de abonament dorești și lunar vei primi cutia aleasă. Poți selecta ce produse vrei să conțină sau te poți lăsa surprins. În funcție de alegerile tale în profilul de frumusețe, Pick N Dazzle v-a alege produsele potrivite pentru tine și nevoile tale.

Iar dacă te înscrii pe linkul meu CADOU, vei primi 12 lei în plus la fiecare cutie comandată. Cum ți se pare?

Tu ai ales cutia ta Pick N Dazzle? Ce produse preferate ai?

%d blogeri au apreciat: