Cumparaturile mele din catalogul C1 de la Oriflame
Cumparaturi,  Oriflame,  Unboxing

Unboxing Oriflame C1 2016

Uh, cred că nu ne-am văzut de ceva timp la un unboxing Oriflame. Perioada sărbătorilor este mereu super aglomerată și comenzile am pus pe la sfărșitul campaniei, așa că nu am mai făcut unboxing. Dar de acum ne vedem în fiecare campanie. Iar catalogul 1 de la Oriflame este plin de oferte bune și produse must-have, așa că avem un articol puțintel mai lung. Hai să vedem ce am găsit în cutie:
produse nou lansate
Ca de fiecare dată, încep unboxing Oriflame cu cele mai așteptate produse, respectiv cu produsele nou lansate. De data aceasta am doar un produs: trusa cu farduri de pleoape Very Me Lovely For Your Eyes Only. Împreună cu celelalte 3 paletuțe mai vechi, le găsiți la preț de 24,99 lei. Arată foarte bine și are culorile mele preferate pentru un make-up natural. De abea aștept să le încerc pe toate.
Paleta Very Me Oriflame Lovely For Your Eyes Only unboxing oriflame c1
Trusă farduri de pleoape Very Me Lovely For Your Eyes Only Cod: 32518 Preț: 24,99 lei
produse pentru ingrijirea corpului
Ați deschis catalogul C1? Atunci sigur nu ați trecut cu vederea oferta de pe prima pagină și cea mai bună ofertă a campaniei: 5 produse la 24,99 lei! Setul conține un deodorant roll-on antiperspirant 24 h Activelle Invisible, cremă de mâini Silk Beauty, cremă de corp Silk Beauty, gel de duș Discover Parisian Delight și ulei pentru păr uscat și deteriorat cu extracte din grâu și nucă de cocos Nature Secrets. Sunt foarte bune produsele, iar la acest preț sigur nu le vom mai întălni. Profitați de ocazie!
Set 5 produse la 24,99 lei oriflame
1. Deodorant roll-on antiperspirant 24h Activelle Invisible Cod: 23725 2. Cremă de mâini Silk Beauty Cod:31363 3. Cremă de corp Silk Beauty Cod:31279 4. Gel de duș Discover Parisian Delight Cod: 30075 5. Ulei pentru păr uscat și deteriorat cu extracte din grâu și nucă de cocos Nature Secrets Cod: 22698 Pret: 24,99 lei/set
Pentru prietenul meu am luat crema concentrată pentru protecția mâinilor Hand Care. Le găsiți în catalog la 6,99 lei. Încă nu am avut această cremă, dar am auzit despre ea doar cuvinte de laudă. Sper să fie adevărat. Dar am să revin cu un review despre ea.
Crema protectoare pentru maini
Cremă concentrată pentru protecția mâinilor Hand Care Cod: 17305 Preț: 6,99 lei
Am luat un deodorant spray antiperspirant Excite pentru bărbați, la 17,99 lei. Stocul pe care îl aveam s-a evaporat cu ocazia sărbătorilor, așa că trebuia reaprovizionat.
La fel, am cumpărat un deodorant roll-on antiperspirant North For Man, cu 11,99 lei.
Deodorant antiperspirant Excite Oriflame
Deodorant spray antiperspirant Excite Cod: 31240 Preț: 17,99 lei
Deodorant antiperspirant roll-on North for men Oriflame
Deodorant roll-on antiperspirant North For Men Cod: 15548 Preț: 11,99 lei
În urmă cu câteva campanii, mi-am cumpărat o perie pentru păr și îmi place super mult, așa că mă gândeam să încerc și altele. Mi-am cumpărat peria rotundă pentru păr care sper să mă ajute cu părut meu lipsit de volum. A costat 9,99 lei. De altfel, acesta este prețul pentru oricare perie.
Perie pentru volum si bucle Oriflame
Perie rotundă pentru păr
Cod: 27132
Preț: 9,99 lei
Cremele de mâini sunt un must-have pe întreaga perioadă a iernii, așa că nu am stat pe gânduri și am profitat de ofertă. Mi-am luat crema hrănitoare pentru mâini Soft Caress, cu ulei din nucă de macadanie. Miroase demențial și hidratează foarte bine pielea. O găsiți în varianta XXL, 150 ml, la doar 9,99 lei.
Crema hidratanta pentru maini Soft Cares Oriflame
Cremă hrănitoare pentru mâini Soft Caress Cod: 31348 Preț:9,99 lei

După mai multe încercări, reintră în coșul cu produsele pentru baie șamponul reparator Hair X. Este excelent pentru părul deteriorat și dezhidratat.

Sampon X Hair Restore cu ulei de argan pentru par deteriorat sau uscat
Șampon reparator Hair X Restore Therapy
Cod: 26642
Preț: 12,99 lei
De când aștept reînnoirea stocului cu produsele din noua gamă Essence&Co. Din primul set apărut mi-am luat loțiunea de corp și mâini și este aproape gata review despre ea, deci apare în curând. Din acest set, cu lămâie și verbină, mi-am luat gelul de duș. M-am îndrăgostit de miros, de abea aștept să văd cum este și produsul. Îl găsiți la preț de 19,99 lei.
Gel de dus Essence&Co cu lamaie si verbina Oriflame
Gel de duș cu lamâie și verbină Essence&Co Cod: 31852 Preț: 19,99 lei
Nu cred că veți fi surprinși dacă vă spun că în catalog găsiți set Nature Secrets, cu mentă și zmeură, la 24,99 lei și că nu am putut să nu îl cumpăr. V-am înebunit cu el deja, nu mai zic nimic.
Set Nature Secrets Oriflame cu zmeura si menta deodorant crema de maini gel dus exfoliant
1. Cremă energizantă pentru mâini cu extracte din mentă și zmeură Nature Secrets Cod: 2340 Preț: 9,99 lei 2. Deodorant roll-on antiperspirant energizant cu extracte din mentă și zmeură Nature Secrets Cod: 22669 Preț: 9,99 lei 3. Gel de duș exfoliant și energizant cu extracte din mentă și zmeură Nature Secrets Cod: 22667 Preț: 12,99 lei PREȚ SET: 24,99 lei
Tot la geluri de duș rămănem și am luat unul pentru bărbați, Discover Brazilian Adventure, 250 ml la 9,99 lei.
Gel de dus Discover Brazilian Adventure Oriflame
Gel bărbătesc pentru duș Discover Brazilian Adventure Cod: 30071 Preț: 9,99 lei
Dacă tot am ajuns la produsele din categoria „duș”, hai să fie setul complet.Mi-am luat burețelul alb pentru duș. L-a avut o prietenă și ia plăcut. Să vedem cum e 😀
Burete de dus alb Oriflame
Burete pentru duș Cod: 8590 Preț: 6,99 lei
DeodoranteActivelle la ofertă? Unul e clar al meu. Desigur, cel cu green tea mi-am recumpărat și urmează un review despre toate. Apropo, sunt la ofertă, 15,99 lei fiecare.
Deodorant antiperspirant spray Activelle green tea Oriflame ceai verde
Deodorant spray antiperspirant 24h Activelle Green Tea Cod: 30333 Preț: 15,99 lei
Iar ultima ofertă din catalog de care am profitat, la această comandă, este parfumul Lucia Starlight. Este redus la 34,99 lei, o ofertp super faină, de care trebuie să profitați.
Apa de toaleta Lucia Starlight Oriflame
Apă de toaletă Lucia Starlight Cod: 30892 Preț: 34,99 lei
Deoarece campania aceasta are și un flyer, am găsit și pe acolo lucrușoare interesante și m-am ales cu 2 tricouri.
Tricou Valerie Oriflame
Tricou Valerie Cod mărimea S/M: 28315 Cod mărimea L/XL: 28316 Preț: 29,99 lei
Și cam astea au fost cumpărături din catalog, dar Oriflame are oferte exclusiv pentru consultanți și foarte atrăgătoare, de care nu puteam să nu profit.
Apa de toaleta Solar
Apă de toaletă Solar Cod: 31296
Esarfa navy scarf oriflame
Eșarfă Navy Cod: 28545 Preț eșarfă+apă de toaletă: 44,99 lei
 Taxa de manipulare poate fi înlocuită cu un creion contur pentru ochi The One Kajal, în nuanța Carbon Black, la preț de 10,49 lei.
aDSC09875
În plus, consultanții Oriflame pot beneficia de oferte extra disponibile doar online, în momentul expedierii comenzii, cu reducere de până la 80%(! la care se aplică și discount de 23-40%). Și aici trebuia să vă arăt un ruj lichid din gama Giordani Gold Iconic, dar nu știu ce am putut să fac și l-am anulat :((((((( Data viitoare…
Nu uitați că puteți cumpăra produsele Oriflame cu un discount de 23-40% și îm plus vă așteaptă o mulțime de oferte extra, programe speciale pentru consultanți, concursuri, etc. Dacă vreți să deveniți consultant Oriflame, vă rog să completați acest FORMULAR, iar eu am să vă contactez. Aveți tot sprijinul meu în noua voastră afacere.

 Voi ce ați găsit în unboxing Oriflame al vostru? Care sunt produsele preferate de la Oriflame?

Aceasta a fost partea mea din unboxing Oriflame al campaniei C1. Până data viitoare, aveți grijă de voi. Vă pup,
lindemona blog semnatura
%d blogeri au apreciat: