Unboxing Oriflame C14
Cumparaturi,  Oriflame,  Unboxing

Unboxing Oriflame C14 2015

Hey people, Un nou catalog Oriflame cere un nou unboxing Oriflame, nu? Și mai ales un astfel de catalog. Dacă încă nu ați apucat să răsfoiți catalogul C14, cred că acum este momentul. Îl găsiți AICI.
Acum probalil toți ați aflat de lansarea noului parfum Giordani Gold. Și am să vi-l prezint imediat. Hai să vedem ce mi-am luat repede din catalog.
În această campanie a fost lansat nou parfum Giordani Gold Essenza. Parfumul este creat de Fabrice Pellegrin, un celebru creator de parfumuri și este unic. Nota principală a parfumului este dată de floarea de portocal. Este defapt o esență de parfum, cea mai concentrată și persistentă formă a unui parfum, cu note floral-lemnoase, care emană eleganță și rafinament.
A fost produsul care m-a ținut cu sufletul la gură și care m/a făcut să vă prezint acest unboxing Oriflame de îndată. Miroase superb și cât de curând posibil am să vă postez un articol doar despre acest parfum pentru că sunt atât de multe lucruri de spus despre el. Momentan vă spun doar că m/am îndrăgostit de el. Prețul din catalog este de 109,99 lei, însă dacă ați primit de la consultantul vostru voucher de reducere, îl puteți cumpăra cu doar 89,99 lei. Iar dacă sunteți client direct/consultant Oriflame, prețul parfumului este mai mult decât excelent. Sincer, am dat pe el cam 69 lei, iar asta este la cel mai mic discount de 23%. Parfumul are 50 ml și notele principale sunt: bergamotă calabriană, flori de portocal și lemn din Toscana. E un must-have, clar.
Unboxing Oriflame C14 2016 giordani gold essenza
Parfum Giordani Gold Essenza
Cod: 31816
Preț: 109,99 sau 89,99 lei
Mi-am recumpărat a n-șpea oară masca pentru față din gama Pure Skin. Am vrut să îmi iau cel puțin 2, dar din grabă am uitat să modific cantitatea. Dar urmează să mai pun o comandă și corectez greșeala asta 😀 Îmi place foarte mult. Este un exfoliant și o mască purificatoare, perfecte pentru persoanele cu ten acneic și gras. Dacă aveți un ten problematic, vi le recomand cu căldură.
Unboxing Oriflame C14 2016 pure skin masca
1 exfoliant și 2 mască purificatoare pentru față Pure Skin
Cod 22418
Preș 2,99 lei
Gelul meu exfoliant se apropie de final, așa că vreau să fiu sigură că nu rămăn fără el. Îl folosesc în fiecare seară, pentru o curățare mai profundă, împreună cu aparatul pentru față SkinPro. De asemenea, este pentru ten gras.
Unboxing Oriflame C14 2016 gel de curatare pure skin
 Gel exfoliant de curățare pentru față Pure Skin, 150 ml
Cod 20194
Preț 14,99 lei
De ceva timp am descoperit gelurile intime de la Oriflame din gama Feminelle, iar de atunci nu m-am despărțit deloc de ele. Tocmai am reușit să termin unul și mi-am luat unul nou pentru a fi sigură că atunci când se termină și al doilea să nu rămăn fără el. De data aceasta mi-am luat gelul protector cu aloe vera. Are 300 ml și conține extract protector de aloe vera, acid lactic natural şi vitamine. Produs testat dermatologic, alergenic şi ginecologic.
Unboxing Oriflame C14 2016 gel igiena intima feminelle
 Gel protector pentru igiena intimă Feminelle, 300 ml
Cod 31326
Preț 15,99 lei
Reînnoirea trusei de make/up continuă. Și de data aceasta mi/am luat 3 farduri de pleoape din gama Very Me Soft N Glam și anume nuanțele: Aqua Blue, Cocoa Glaze și Deep Green. Nu sunt deloc prăfoase. Sunt ușor cremoase și foarte pigmentate și pot fi aplicate atăt uscat pentru un efect de mat, cât și cu un aplicator umezit pentru un efect metalic intens.
Unboxing Oriflame C14 2016 farduri duo very me
Fard de pleoape Very Me Soft N Glam, 1,9 g
Cod Aqua Blue – 26820, Cocoa Glaze – 26817 și Deep Green – 26822
Preț 11,99 lei/buc
Din nou am putut să înlocuiesc taxa de manipulare. De data aceasta cu o cremă de corp din gama Milk&Honey și am profitat de această ocazie.
Unboxing Oriflame C14 2016 crema de corp milk and honey
Cremă de corp Milk & Honey
Probabil cele mai așteptate produse din acest unboxing Oriflame, cu excepția primului produs. Din nou am fost furnicuță și am îndeplinit condițiile pentru programul de loialitate mare și Oriflame m-a răsplătit cu produse superbe. Este vorba despre ceasul cu brățară Navy, portofelul Navy și ochelari de soare împreună cu etui din colectia Navy, pentru doar 15 lei tot setul.
Unboxing Oriflame C14 2016 program loialitate navy
Aceasta a fost comanda mea de până acum. Va mai urma o comandă, cel mai probabil spre sfârșitul campaniei.
Nu uitați că puteți cumpăra produsele Oriflame cu un discount de 23-40% și în plus vă așteaptă o mulțime de oferte extra, programe speciale pentru consultanți, concursuri, etc. Dacă vreți să deveniți consultant Oriflame, vă rog să completați acest FORMULAR, iar eu am să vă contactez. Aveți tot sprijinul meu în noua voastră afacere.

Până la unboxing Oriflame viitor, aveți grijă de voi.

Vă pup,

%d blogeri au apreciat: