unboxing oriflame c5 2016
Cumparaturi,  Oriflame,  Unboxing

Unboxing Oriflame C5 2016

Ceau dragilor,

Cum deja v-am obișnuit, am primit 2 colete de la Oriflame cu comanda din catalogul C5 și vreau neapărat să vă arăt frumusețile primite. Așa că aici e și unboxing Oriflame al campaniei 5. Hai să descoperim conținutul pachetului împreună:

noutati

Câte am să vă povestesc despre produsele lansate în campania C5 și nu numai. Încep cu cele lansate în campania C5, respectiv cu noul Rimel THE ONE Hypnotic Depth, nuanța Deep Black. Îl găsiți și în nuanța Deep Blue (pare o nuanță închisă de albastru). Promite un volum de 18 ori mai mult, cu o culoare intensă de negru carbon, conform testelor clinice. Periuța lui mi se pare foarte practică și perfectă pentru a da volun, a nu lipi genele și a le alungi. Sper să fie își arate calitățile promise. Am să vă povestesc despre cum se comportă.

Rimel The ONE Hypnotic Depth Oriflame cod 32435 deep black
Rimel The ONE Hypnotic Depth Cod 32435 – deep black Preț 16,99 lei (la ofertă)

Alte noutăți au fost noile ape de toaletă Incognito, unul pentru femei, celălalt pentru bărbați. Am deja plin de parfumuri pe care le folosesc, așa că le-am luat pentru a le face cadou sau a le vinde. Văd eu pe unde o să ajungă. Nu puteam să ratez oferta catalogului; erau la prețul de 29,99 lei/buc. Iar cu reducerea de consultant erau de neratat. Am luat și testere pentru ele și miros foarte bine, par persistente. În catalogul C6 le găsiți cu 49,99 lei, un preț bun.

Apa de toaleta Incognito pentru femei si barbati Oriflame cod 32538 32540
Apă de toaletă pentru el și ea Incognito
Cod EA 32538, Cod EL 32540
Prețul actual este 49,99 lei (la ofertă)

Nu am rezistat tentației și mi-am cumpărat aparatul pentru tunderea sprâncenelor ți a părului facial, fabricat de Remigton special pentru Oriflame. Dacă aveați comandă minimă de 69 lei, beneficiați de reducere la acest produs. Astfel, l-am luat cu 39,99 lei. La prima vedere pare bun și foarte util. Are o perie cu 2 dimensiuni pentru sprâncene, baterie inclusă și o perie pentru curățare. Vine împreună cu un manual de utilizare. Vă voi povesti despre el după ce îl testez temeinic. Și după ce prind curaj să îl folosesc pe sprâncene 😀 Apropo, l-a înccercat cineva? Lăsați-mi părerea voastră în comentarii.

 

Aparat pentru tunderea sprâncenelor şi părului facial Remington Oriflame cod 27799
Aparat pentru tunderea sprâncenelor şi părului facial Remington
Cod 27799
Preț 69,99 lei (preț întreg)

Iar acum trecem la cea mai așteptată noutate din acest an. Cel puțin pentru mine. E vorba de noua gamă NovAge, sub care au fost incluse cremele True Perfection. Tocmai mi s-a terminat serul și crema de zi, iar crema pentru ochi este aproape gata, așa că am așteptat cu sufletul la gură acest pachet. Mai ales că acum pot cumpăra setul întreg, care conține 2 produse nou lansate, respectiv un gel de curățare a tenului și o loțiune tonică și 4 produse relansate, respectiv un ser, o cremă de zi, o cremă de noapte și o cremă pentru ochi. Setul costă 179 lei, dar cu reducere l-am luat la prețul de 107 lei, cam așa. Eu zic că e extrem de avantajos. Am făcut un calcul de curiozitate și uite ce a ieșit, pentru un set de 6 produse:

– fără reducere, preț 179 lei/set, ceea ce înseamnă 29,83 lei/produs

– cu discout de 23%, preț 137,83 lei/set, ceea ce înseamnă 22,97 lei/produs

– cu discout de 30%, preț 125,30 lei/set, ceea ce înseamnă 20,88 lei/produs

– cu discout de 40%, preț 107,40 lei/set, ceea ce înseamnă 17,90 lei/produs

V-am lăsat acest calcul super simplu pentru că de multe ori avem impresia că sunt scumpe aceste produse. Așa mi s-a părut și mie, până am calculat cu cât este defapt un produs. Am avut cremele din această gamă, în varianta veche și mi-au plăcut foarte mult. De abea aștept să încerc setul nou și să văd rezultatele lui. Dar trebuie să mă abțin puțintel să reușesc să folosesc alte creme care mi-au mai rămas. Dacă deschid setul, iar mă ia valul și uit de alte produse.

Set NovAge True Perfection cod 28970 Oriflame
Set NovAge True Perfection
Cod 28970
Preț 179 lei

ingrijirea-253Dcorpului

În urmă cu ceva timp am luat pentru probă periuțe de dinți de la Oriflame, cele cu perii moi. Am nimerit o periuță de dinți de la Colgate groaznică, cu perii parcă din sârmă. Așa că m-am supărat și am zis să încerc cele de la Oriflame. Prefer periuță cu perii moi pentru că nu îmi agresează gingiile, dar o găsiți și în alte variante. Mie îmi place, am folosit periuța non-stop, dar a venit momentul să o schimb cu una nouă.

Periuţă pentru dinţi sensibili Fresh Pink Oriflame cod 15908
Periuţă pentru dinţi sensibili Fresh Pink
Cod 15908
Preț 11,90 lei (preț întreg)

La sfărșitul catalogului a fost o ofertă super faină pentru cremele de mâini Dream Cream, mici, drăguțe și utile, la preț de 1,99 lei/buc, așa că mi-am luat 2. Sunt creme bune și foarte practice. Poți să le iei în poșetă, să le lași în mașină, la birou. Îmi plac.

Cremă de mâini Oriflame Dream Cream cod 21878
Cremă de mâini Oriflame Dream Cream
Cod 21878
Preț 6,90 lei (preț întreg)

make-up

Deși am zis că momentan nu am nevoie de alte pensule de la Oriflame, tot am luat pensula pentru blending. A fost o ofertă extrem de bună, fiecare la doar 8,99 lei. Cele mai ieftine am gasit la 9,99 lei până acum. M-am ales cu cea de blending pentru că momentan nu am nici una. Sper să fie la fel de bună ca și surorile ei.

Pensulă profesională pentru combinarea culorilor Oriflame cod 24146
Pensulă profesională pentru combinarea culorilor
Cod 24146
Preț 15,90 lei (preț întreg)

Trebuie neapărat să vă povestesc despre burețelul de la Oriflame. Am unul vechi, extrem de uzat deja și trebuia reînnoit. O oportunitate perfectă să vă fac o comparație între ele. Așa că sigurat veți găsi în curând un articol despre acești bureței. În imagine este cel nou, în mărimea lui naturală, neudat.

Bureţel pentru machiaj Professional Oriflame cod 27686
Bureţel pentru machiaj Professional
Cod 27686
Preț 12,99 lei (la ofertă)

 

wellness

Am avut două abonamente la pachetul Wellness pentru femei, unul pentru mine, iar celălalt pentru mama mea. Acesta a fost catalogul al 4-lea de când am început abonamentul și am primit fiecare câte un pachet gratuit. Pe lângă asta, campania în care am făcut abonament wellness era o ofertă drăguță și ne-am ales cu câte un pahar wellness gratuit. Ah, cred că asta a fost cea mai tare campanie din acest an pentru mine, plină de cadouri superbe.

 

Pachet Wellness pentru femei Oriflame cod 22791 Complex hrănitor pentru păr şi unghii cod 23473
Pachet Wellness pentru femei
Cod 22791
Preț 119,90 lei
Complex hrănitor pentru păr şi unghii
Cod 23473
Preț 64,90 lei

Mi-am luat și o cutie cu tratamentul pentru păr și unghii NutriComplex Wellness. V-am povestit despre promisiunile lui în articolul TEST – start: Hair & Nail NutriComplex Oriflame și deja este spre terminate și articolul cu concluziile testului. Deci țineți aproape. Merită să vedeți.

program-loialitate-mare-oriflame

Am fost din nou o furnicuță, care a reușit să strângă comenzi de cel puțin 350 lei/campanie, timp de 3 campanii consecutive, iar Oriflame m-a răsplătit cu un ceas superb. Arată foarte bine, cu cadran mare, sidefat, iar cureaua este de un roz pal, foarte drăguț. Este un ceas elegant, dar se potrivește și unei ținute casual. Mai am ceasuri primite cadou de la Oriflame și sunt foarte mulțumită de ele. Sunt de calitate. Sper ca și acesta să reziste și să mă pot bucura cât mai mult de el.

Ceas Pink Delight Cadou program de loialitate c2-c4 2016 Oriflame
Ceas Pink Delight
Cadou program de loialitate c2-c4 2016

Nu uitați că și voi puteți să primiți astfel de cadouri pentru cumpărăturile de la Oriflame. Trebuie doar să vă faceți cont la Oriflame și să deveniți client direct. Asta nu înseamnă că trebuie să fiți consultant, să strângeți comenzi etc. Puteți comanda doar pentru voi, beneficiind de toate avantajele pe care le are și un consultant. Pentru înregistrare, completați ACEST formular. Am să vă contactez și vă voi explica mai multe detalii.

Taxa de manipulare putea fi înlocuită cu oja portocalie din gama Very Me Sugar. Am deja nuanța albastră, care e superbă și v-am povestit despre ea în acest articol Review: Ojă Very Me Sugar de la Oriflame. Am profitat de ocazie și mi-am luat pentru vară nuanța portocalie. Arată super, de abea aștept să o folosesc.

 

Ojă Very Me Sugar nuanta Sweet Orange Oriflame cod 31883
Ojă Very Me Sugar, nuanța Sweet Orange
Cod 31883
Preț 7,99 lei (la ofertă)

Astea au fost cumpărăturile mele din campania 5 de la Oriflame. Majoritatea le găsiți la ofertă și în campania actuală, C6.

Nu uitați că puteți cumpăra produsele Oriflame cu un discount de 23-40% și îm plus vă așteaptă o mulțime de oferte extra, programe speciale pentru consultanți, concursuri, etc. Dacă vreți să deveniți consultant Oriflame, vă rog să completați acest FORMULAR, iar eu am să vă contactez. Aveți tot sprijinul meu în noua voastră afacere.

Mi-ar plăcea să aflu și părerea voastră despre articolele de tip unboxing Oriflame? Dacă le considerați utile? Și ce informații v-ar plăcea să mai găsiți.

Până data viitoare, ne auzim în secțiunea de comentarii, pe rețele de socializare și aveți grijă de voi. Vă pup,

signature-lindemona

%d blogeri au apreciat: