Unboxing Oriflame c6 2017 beauty blog lindemona
Cumparaturi,  Oriflame,  Unboxing

Unboxing Oriflame C6 2017

Luna aceasta Oriflame lansează o mulțime de produse, unele complet noi, altele în variantă îmbunătățită. Mi-am ațintit atenția asupra acestor produse și mi-am dorit să le încerc și să văd diferențele dintre variantele vechi și variantele noi, dacă este vorba despre aspect sau chiar de compoziție. Așa că avem un nou unboxing Oriflame, cu produse puține, dar nou lansate. Hai să vedem despre ce este vorba.

Gamele Love Nature și Nature Secrets, distincte până acum, urmează să se unească și devin toate Love Nature. Schimbarea nu constă doar în unirea gamelor, ci și în alte privințe. Schimbarea începe încă de la ambalaj, având haine noi, frumoase și practice. Cât privește conținutul, noile produse sunt biodegradabile. Ce înseamnă asta? Produsele de clătire sunt special create astfel încât să devină biodegradabile, adică să se descompună natural în apă și să nu aibă un impact negativ asupra mediului acvatic. Produsele exfoliante au în compoziție particule abrazive provenite din natură, fie semințele fructelor folosite ca ingredient, fie pe bază de minerale. Acestea se descompun și nu afectează mediul înconjurător. Tot o noutate este faptul că Oriflame a decis să nu folosească în aceste produse siliconul.

Eu am fost  un mare fan al gelului de duș exfoliant cu zmeură și mentă în varianta veche, așa că am decis să încerc și noua lui apariție. Am adăugat și perechea lui, loțiunea cu aceleași ingrediente. Miros divin, la fel ca și gama veche și de abea aștept să le încerc. Sper să îmi placă la fel de mult. Gelul de duş exfoliant cu extracte din mentă şi zmeură Love Nature costă 18,99 lei, are 250 ml și codul 32602, iar loţiunea de corp energizantă cu extracte din mentă şi zmeură Love Nature costă 24,99 lei, are 200 ml și codul 32603.

love nature gel dus lotiune corp strawberry mint oriflame

Ulei pentru păr uscat şi deteriorat cu extract din grâu şi ulei din nucă de cocos. Sigur v-am arătat acest produs într-un unboxing anterior. Produsul se pune în apă foarte caldă și se lasă până se încălzește uleiul din tub. Apoi îndepărtați acel capac și aplicați pe păr. Este atât de plăcut când îl aplicați, fiind cald și miroase foarte plăcut. Lasă părul fin și mătăsos, iar vârfurile arată mult mai bine. Sper ca și noua formulă să fie la fel. Îl găsiți cu codul 32620 și costă 4,99 lei unu.

ulei tratament par deteriorat love nature oriflame

În campania anterioară s-au lansat noile oje Colourbox și atunci mi-am luat nuanța Soft Lavender (cod 33257) care mi-a plăcut. Nu sunt ca și cele din gama The ONE, dar sunt niște oje bune. Gama conține culori calde și pastelate. Așa că am decis să îmi iau și o nuanță mai de vară, dar nu foarte intensă, Soft Pink (cod 33261). Costă 9,99 lei și rezistă bine, cu un top coat aplicat.

Deși nu se încadrează în noutăți, totuți produsul a fost lansat destul de recent. Măștile Love Nature sunt disponibile în 3 variante: Clay Mask (cu argilă și extract de brusture pentru ten gras, cod 32635), Gel Mask (mască-gel cu extract de castravete pentru ten mixt, cod 32633) și Soothing (mască cremoasă cu extract de ovăz pentru ten uscat, cod 32634). O astfel de mască are 10 ml și costă acum 1,99 lei. Prețul este extrem de avantajos, iar măștile își fac bine treaba. Le-am încercat pe toate și mi-au plăcut. Trebuie să vă vorbesc mai amănunțit despre ele. Acum am recumpărat doar cea cu brusture pentru că era singura care îmi lipsea din stoc 😀

Balsam Tender Care, în haine de sărbătoare, este un balsam splendid. Vă spun despre el doar că este primul produs Oriflame și a rezistat în portofoliul lor timp de 50 de ani. Și în continuare este unul dintre cele mai bine vândute produse. Atât! Costă 9,99 lei și găsiți mai multe arome, aceasta este cea clasică, fără miros.

oja colourbox masca ten love nature brusture tender care gold balsam

O noutate a campaniei este și acest colier din colecția Vibrant. Are codul 29488 și costă 39,99 lei; găsiți și brățară din aceași colecție. Îmi place că este colorat, foarte simpatic și scoate din anonimat o ținută simplă. Are un șnur dublu din material negru.

colier oriflame

Consultanții și clienții direcți pot beneficia de un pachet special cu produse care urmează să se lanseze în campania următoare. Așa am ocazia să descopăr o cremă de duș total nouă, cu avocado (mie mi se pare că miroase a pere coapte), cremă pentru picioare de la Feet Up care vine într-un ambalaj nou și practic (crema este divină, te scapă imediat de probleme), și noul parfum Amber Elixir Crystal. Parfumul miroase foarte plăcut, este o variantă puțin mai fresh, mai ușoară a vechiului Amber Elixir. Acesta este mai ușor de purtat și perfect pentru anotimpul cald. Îmi place cum miroase.

love nature oriflame gel dus amber elixir cristal crema picioare feet up

Acestea sunt produsele pe care eu mi le-am ales de data aceasta și pe care de abea aștept să le folosesc. Sper să vă ajute tipul acesta de articole cu unboxing Oriflame.

Ați încercat noile produse? Care produs prezent în acest unboxing Oriflame ați dori să îl încercați ?

%d blogeri au apreciat: