2016
Cumparaturi,  Oriflame,  Unboxing

Unboxing Oriflame C8 2016

Bună dragilor, am făcut zilele acestea câteva cumpărături de la Oriflame și aș vrea să vă arăt ce lucrușoare drăguțe găsiți în acest catalog. Puteți să vă bucurați de ofertele catalogului C8 până luni, 20 iunie, ora 21. Puteți comanda online chiar dacă nu sunteți consultanți, făcându-vă cont pe site și fiind doar client direct. Dar pentru mai multe detalii puteți să îmi lăsați un mesaj 😉 Acum hai să vedem ce era în pachetul meu și să dăm startul unui nou unboxing Oriflame:

unboxing oriflame

Campania aceasta au fost lansate câteva produse pentru vară. Încă de la primele pagini găsim oferte super bune. A fost lansată noua gamă Blue Wonder, care conține 3 produse: un gel de duș revitalizant, o cremă hidratantă de corp și o apă de toaletă. Au un miros foarte plăcut și fresh, potrivite pentru zilele toride. La acest capitol și la ambalaj, m-au surprins plăcut. Am luat toate cele 3 produse, însă momentan aș vrea să încerc doar gelul de duș. Oferta tentantă este mai ales pentru setul format din gelul de duș și crema pentru corp, pe care le puteți cumpăra cu 22,99 lei. Prețurile separate sunt de 17,99 lei crema de corp și 9,99 lei gelul de duș. Iar cu reducere de consultant e mai mult decât perfect. Apa de toaletă este la ofertă de lansare la preț de 34,99 lei și are 50 ml. În catalog găsiți pagină parfumată.

Set Blue Wonder oriflame
Cremă hidratantă de corp Blue Wonder, cod: 32956, preț 17,99 lei
Gel de duș revitalizant Blue Wonder, cod 32955, preț 9,99 lei
Apă de toaletă Blue Wonder, cod 32454, preț 34,99 lei

Noutățile nu se opresc aici. În mega familia ojelor The ONE Long Wear au fost adăugate alte 5 nuanțe frumoase, potrivite cu noua gamă Blue Wonders. Eu am ales 3 dintre ele și anume Sea Salt (un albastru foarte deschis, NU este alb), Water Iris și Mystic Aqua. Inițial am crezut că ultima îmi va plăcea cel mai mult, dar favorita este Sea Salt de care tocmai mă bucur (vă arăt pe Instagram), iar Water Iris este o nuanță de mov inchis superb. Ojele sunt la doar 9,99 lei așa că am profitat de ocazie și am luat și nuanța Fuchsia Alure. Vă recomand aceste oje, sunt foarte bune. V-am povestit despre o altă nuanță, nuanța Lush Ivy, în articolul Mani time: Oja The ONE Long Wear – Lush Ivy by Oriflame.

oja the one long wear nailpolish oriflame
Ojele The ONE Long Wear în nuanțele:
– Mystic Aqua, cod 32709
– Water Iris, cod 32707
– Sea Salt, cod 32710
– Fuchsia Alure, cod 30528
Preț: 9,99 lei/buc.

Produs nou lansat este și acest săculeț pentru costumul de baie Midori care este la ofertă cu 12,99 lei. Sâmbătă seara când nu avem chef de agitație, petreceri și vrem ceva mai relaxant, alegem o mini escapadă până în Ungaria la ștrandul din Mako. Așa că m-am gândit că mi-ar prinde bine acest săculeț. Uneori uit să îmi iau ceva pentru costumul de baie și îmi udă totul prin geantă. Cred că v-a fi perfect pentru asta. Este impermeabil și super mare. Mă așteptam, după poza din catalog, să fie super micuț, dar este perfect, intră liniștit și un costum de baie mare (acele modele dintr-o piesă). Are dimensiunile 29×22 cm.

saculet pentru costumul de baie midori oriflame
Săculeț pentru costumul de baie Midori, cod 29064, preț 12,99 lei

A fost relansat uleiul purificator din arbore de ceai Love Nature. Am văzut câteva păreri bune despre el, iar cel dinainte știu că era foarte îndrăgit, așa că l-am luat pentru a mă ajuta în zilele când duc război cu coșurile. Prețul lui este de 19,99 lei și are 10 ml (suficient pentru că se aplică direct pe coș).

ulei purificator din arbore de ceai love nature oriflame
Ulei purificator din arbore de ceai Love Nature, cod 33023, preț 19,99 lei

Atât cu noutățile, produsele următoare sunt cam amestecate așa că nu le mai sortez pe categorii. Încep cu ruj-mousse cu finisare mată Lip Sensation în nuanța Toffee Cream. Vă spuneam că am nuanța Satine Rose și îmi place foarte tare. De abea am găsit pe stoc nuanța asta de nude. Este ca pâinea caldă: cum alimentează stocul, cum dispare. Rujurile le găsiți la prețul de 27,99 lei și sunt disponibile în 10 nuanțe superbe, de la nude la bordo închis.

Ruj-mousse cu finisare mata the one lip sensation oriflame
Ruj-mousse cu finisare mată The ONE Lip Sensation, nuanța Toffee Cream, cod 31944, preț 27,99 lei

Am recumpărat gelul calmant pentru igienă intimă Feminelle. Mi-a plăcut acest produs și aveam nevoie de un gel intim. Între timp am găsit unul de la Dove așa că momentan intră în stand-by, dar v-a fi perfect când mi se termină acela. Am să vă povestesc despre ambele. În catalog îl găsiți la prețul de 17,99 lei și are 300 ml.

Gel calmant pentru igiena intima Feminelle oriflame
Gel calmant pentru igienă intimă Feminelle, cod 24891, preț 17,99 lei

Revista Beauty & Business este un ajutor de nădejde. Mereu vine cu informații utile și oferte extra pentru consultanți. De această dată sunt disponibile 4 mini parfumuri cu doar 12,99 lei (la care se aplică reducerea de consultant). Mi-am ales 2 parfumuri care mi-au plăcut, dar pe care nu mai vreau să le cumpăr până nu mai consum din cele începute: Amber Elixir și So Fever. Sunt ideale pentru a fi luate în poșetă, având 15 ml, cu atomizator și din sticlă. Foarte drăguțe.

mini parfum amber elixir so fever oriflame
Mini parfumuri Amber Elixir și So Fever, 15 ml, ofertă specială pentru consultanți, preț 12,99 lei

Oriflame mereu își răsplătește consultanții și clienții fideli pentru loialitatea lor. Pentru că am avut timp de 3 campanii comenzi de minim 150 lei, am primit o apă de parfum Love Posion la doar 7 lei. Acum sunt într-o mare dilemă: am atât de multe parfumuri deja, dar mi-e atât de greu să mă despart de acest parfum. Mi l-am dorit mult. Văd cum o rezolv eu…

Apă de parfum Love Posion oriflame
Apă de parfum Love Posion – program de loialitate mică – îl găsiți la ofertă în catalogul C8 la prețul de 54,99 lei

Astea au fost cumpărăturile mele din catalogul C8, pentru moment.

Care sunt produsele voastre preferate de la Oriflame? Și ce părere aveți despre articolele de genul unboxing Oriflame?

Vă pup și până data viitoare, ne auzim în secțiunea de comentarii 😉

semnatura beautz blogger lindemona

%d blogeri au apreciat: