Welcome to my blog începuturi noi bine ai re/venit
Blogging

Începuturi noi! Bine ai re/venit

Articol de ,,debut” nu am scris de ani de zile pe blogul meu. Dar a sosit și timpul lui. Hai să ne prezentăm pentru începuturi noi. Bună, eu sunt Gerlinde și scriu pe blog de prin 2008. De-a lungul anilor am avut perioade foarte active, dar și momente de repaus. Așa s-a întâmplat și în 2023, anul în care am luat o pauză totală de la creație și astfel am pierdut toate articolele de pe lindemona.ro. Din fericire domeniul a rămas. Dar niciodată nu e prea târziu să o iei de la capăt. Astfel, am ocazia să scriu, din nou, un articol pentru începuturi noi.

Cum spuneam, eu sunt Gerlinde. Iubesc natura, tot ce este frumos și ne înconjoară, îmi place să citesc și să împărtășesc aici, cu voi, tot ce știu, ce învăț, prin ce am trecut și ce mi-a mai trecut prin cap. Scriu în general articole informative, despre lucruri pe care le descopăr și despre care vreau neapărat să vă povestesc și vouă, cu mare drag.

Uneori mă alătur cu drag în competiția celor de la SuperBlog. O competiție pentru bloggeri care mi-e îmi provoacă imaginația și creativitatea, mă împinge către limite, iar pentru voi aduce articole interesante, subiecte noi și diverse descoperiri. Așa vreau să și revin cu blogul în forma actuală. O să fie un refresh și restart în forță.

girl writing on a black keyboard
Photo by Kaboompics .com on Pexels.com

Începuturi noi – cu subiecte noi

V-am pregătit 7 subiecte mari și late pe care vreau să le abordez pe blog:

  • blogging – aici includ articole care țin de tot ce înseamnă blog, scris și creație, mici idei din domeniu sau experiențe proprii
    • superblog – după mai multe participări în această competiție de-a lungul anilor, sunt sigură că nu mă pot opri aici. Astfel, am decis să fac o subcategorie în care să regăsiți articolele scrise cu această ocazie
  • beauty – zona de beauty a fost stăpână o lungă perioadă pe acest blog, fiind subiectul principal pe care mă axam. Nu vreau să troneze mai departe, dar nici nu ne despărțim de vechile iubiri.
  • books – îmi place zona aceasta de lectură, încerc să citesc cât mai mult, să fiu activă într-un bookclub în online, dar și pe partea de offline, participând la întâlniri între cititori sau fiind activă la biblioteca orașului. Susțin că cititul este unul dintre cele mai importante lucruri din viața noastră și mereu recomand descoperirile mele celor din jur. Nu am cum să nu abordez acest subiect și pe blog.
  • familie – uneori scriu și despre experiențe proprii, despre lucruri mai personale. Și trecând printr-o etapă de schimbare majoră în viața mea, sunt sigură să o să abordez subiectul de familie mai des.
  • financiar – am absolvit Facultatea de Economie și Administrare a Afacerilor. Lucrez în domeniu, ca auditor. Nu vin aici cu lecții despre ce înseamnă economie, dar îmi place să abordez acest subiect de financiar, atât cât consider că bine cu informații utile pentru mine și cititorii mei.
  • profesional – am trecut prin zona de personal, de financiar, nu am putut să sar peste singurul subiect care mai lipsea din acest trio: profesional. Posibil un subiect mai puțin abordat de mine pe acest blog, dar cu siguranță o să găsim lucruri interesante de abordat.
  • travel – îmi place să descopăr, să cunosc lucruri noi, oameni faini și zone superbe. Atunci când apare ceva care îmi stărnește interesul și reușește să mă cucerească, sigur o să apară și aici. E păcat să trecem cu vederea lucrurile frumoase care ne înconjoară. Pentru părțile negative din viața noastră avem televiziune și știri. Blogul acesta este doar despre opus.

Acestea fiind înșirate, putem da start pentru începuturi noi. Bine ai re/venit! Mă bucur să vă regăsesc. Și să mă regăsesc.